КУПИТИ КВИТКИ

До кінця літа: рецепти коктейлів з персиком і полуницею від київських барів і ресторанів

Полуничний коктейль з ароматом ностальгії й лаконічний напій з нотами персика. Київські бари поділилися з vogue.ua рецептами авторських коктейлів, які продовжать настрій літа.

Шоколадний Белліні (Parovoz Speak Easy)

Інгредієнти:

Реклама.

10 мл — Женевер Bols;

10 мл — білий шоколад (сироп);

10 мл — білий лікер з какао;

75 мл — Просекко;

3 краплі — персиковий бітер;

1 очищений інжировий персик без кісточки.

Приготування:

Все збити в блендері з льодом, подати в невеликому винному келиху, посипати какао, і насолоджуватися літом.

Strawberry Fields (Squat 17b)

У Ліверпулі, неподалік від місця, де жила сім’я Джона Леннона, розміщувався дитячий будинок Армії порятунку Strawberry Fields. Запах дитинства в моєму коктейлі — це аромат свіжої полуниці й польових квітів. Британські вулиці я вирізняю джином, який додає коктейлю гіркуватості й різноманітності. Основа формули напою належить коктейлю French 75, створеного на честь артилерійської гармати. У фіналі, після напівігристого вина, я додаю трохи лікеру Drambuie. Готовий коктейль подають у келиху Flute з декором з полуниці та квітів.

Інгредієнти:

40 мл джину Marlborough London Dry;

15 мл лимонного фрешу;

60 мл вина Yellow Tail Rosé;

15 мл лікеру Drambuie;

4—5 ягід полуниці;

Полуниця й квіти для сервірування;

Келих Flute.

Приготування:

Всі інгредієнти змішати із соком полуниці й подавати в келиху Flute, прикрасивши коктейль ягодою полуниці та квітами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.