До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дітям не іграшка: найгарніші вібратори 2017 року

Якщо почувши слово вібратор у вас перед очима зявився великий пластиковий фалос, це значить ви застрягли в 90-тих, – вважає Наталя Ваховська, засновниця сервісу подарунків для дорослих.

Щороку секс-іграшки на рівні з іншими товарами широкого використання беруть участь в престижному міжнародному конкурсі дизайну Red Dot Design Award. У липні професійне журі оголосило переможців.

Реклама

Дизайн секс-іграшок розвивається, певно, швидше за будь-які інші галузі. Де-де, а в сексі важливі різноманітність і новизна. Причому у великих виробників, які працюють на цьому ринку десятиліттями, свіжий in-house уже на межі виснаження. У пошуках свіжих форм деякі бренди щорічно оголошують конкурс серед молодих та креативних. Поміж тим, у деяких ВНЗ вже можна отримати сертифікат дизайнера секс-іграшок – наприклад, такий є в університеті Мельбурна.

Трендові форми не виникають нізвідки. Дизайн секс-іграшок відображає ставлення суспільства до цих предметів. Поки в 1920 рр. вібратор презентували суспільству тільки як медичний пристрій, він виглядав так само страхітливо, як обладнання в стоматологічному кабінеті. Але вже у 60-хх, коли вібратор втратив своє медичне призначення, але набув сексуальної чарівності, в його зовнішньому вигляді теж відбулися разючі зміни. Виробники, здебільшого це чоловіки, вирішили, що для жінки немає іграшки бажанішої, аніж чоловічий член, тому більшість вібраторів мали форму чоловічого статевого органу. Утім, сучасні пари хочуть отримати від інтимних пристроїв не ще один член, а додаткове задоволення і різноманітність в сексі. Коли виробники нарешті це усвідомили, на ринку почався жорстокий батл дизайнерів і власників патентів на винаходи.

В липні журі престижного конкурсу в сфері дизайну Red Dot Design визначили найгарніші й найякісніші товари широко використання. Вібратори потрапили в один список переможців з продуктами Audi, Elextrolux, Philips, Apple та інших. Список нагадує wish-list:

Віброкільце-вібратор, Tenga

У цього фіналіста п’ять швидкостей і два режими пульсації, USB-зарядка. Загалом, цілком пересічний набір для сучасної іграшки. Зате його можна використовувати як ерекційне віброкільце, надівши на член чоловіку під час сексу, або ж як вібратор, зафіксувавши на пальці.

Журі відзначили його витончені форми і подвійне призначення, від чого обидва партнери можуть отримати порцію задоволення.

Масажер для клітора iroha+, Tenga

Ці милі футуристичні "звірятка" отримали свою нагороду за незвичайні форми та ергономічність – їх зручно тримати в руці, а багаточисленні опуклості дозволяють експериментувати з відчуттями. Вони повністю водонепроникні, тому цей кит із задоволенням поплаває з вами разом у ванній. Щоб підзарядити іграшку достатньо помістити її в прозорий футляр.

Масажер для клітора Animal Savior, Massive Co

Ця команда різнокольорових рятівників поки не представлена в Україні, хоча після високої оцінки професійного журі Red Dot їх варто пошукати. Як відзначили експерти, ця серія стане чудовим компаньйоном для сучасної дівчини.

Гнучкий вібратор MysteryVibe Crescendo, MysteryVibe

Це дебютна іграшка британського бренду – й уже вдала. Найбільш персоналізований вібратор у світі – й усе завдяки гнучкості. Він легко адаптується під індивідуальні особливості тіла, що підвищує до максимуму задоволення жінки. У цей інтимний девайс вбудовано 6 моторчиків, як не зігни, стимуляція буде в потрібному місці. А керувати ним можна через мобільний додаток. Усе за останнім писком моди.

Кліторальний стимулятор Satisfyer Pro Penguin, EIS GmbH

Цей кліторальний стимулятор полонить журі вже не перший рік (як і жінок, до слова). Зрозуміти їх можна: безконтактна іграшка працює за рахунок вакуумної хвилі, ніжно засосуючи клітор. Це так приємно, що неможливо відірватись. Заряджається від магнітної зарядки.

Вібратор для двох Partner Plus, EIS GmbH

Ще один неодноразовий переможець конкурсів – іграшка того ж німецького бренду, що і попередній "пінгвінчик". Це досить популярний парний вібратор, який можна використовувати під час сексу для одночасного задоволення чоловіка та жінки – й нікому не прикро. У нього два моторчика для зовнішнього та внутрішнього стимулювання. Він водонепроникний і заряджається від USB-кабелю.

O-Wand, Mr & Mrs Toy Ltd

Класичний wand-масажер люблять порно-режисери і чимало жінок. І O-Wand – один з найкращих у своєму клані. Він водонепроникний і безпровідний, виготовлений з якісних матеріалів. Заради безпеки дівчат виробник передбачив кнопку автоматичного вимкнення, щоб уникнути перегріву масажера. Хоча з такою штуковиною дівчат зазвичай надовго не вистачає – оргазм досягається дуже швидко. У комплекті є додаткова насадка, а також декілька перехідників до міжнародних розеток для активних мандрівників – чим не може похвалитися навіть легендарний Hitachi Magic Wand.

Гарного вечора!

Усі новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

20 мобильных приложений для любви и секса

Со счастливым концом: зачем девушки смотрят фильмы для взрослых

Перекати-пол: чем трансгендер отличается от транссексуала

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.