До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 напам'ятніших других весільних суконь знаменитостей

Якщо чомусь нас і навчила вечірка Vanity Fair після церемонії вручення премії Оскар, так це тому, що всі люблять переодягатися. Всі формальності відступають на другий план і з'являється можливість приміряти короткі сукні, яскраві образи, блискучі паєтки, образи з провокаційними вирізами й інше вбрання, яке уособлює почуття свободи. Це ж стосується і весільних суконь. Якщо перший вінчальний образ у більшості випадків наречені вибирають традиційного дизайну з дотриманням усіх канонів весільної моди, то друга сукня дозволяє набагато ширший вибір від кольорових убрань до довжини міні.

Кріссі Тейген у сукні Vera Wang

Для більшості з нас, і особливо для знаменитостей, вибір весільної сукні визначається не стільки практичністю, скільки видовищністю. Це не означає, що не існує таких наречених, які вибирають вільні сукні та довжину вище колін. Проте зірки часто роблять ставку на statement образи пригадайте пишну сукню Louis Vuitton, розроблену спеціально Ніколя Геск'єра для нареченої Софі Тернер, або розкішне творіння Christian Dior для Міранди Керр, натхненне образом Грейс Келлі. Але коли йдеться про другу весільну сукню, навіть знаменитості дозволяють собі відійти від традицій.

Реклама
Кейт Міддлтон

Як вибрати другу сукню, від якої перехоплює подих, і водночас таку, щоб у ній можна було танцювати до ранку? Деякі знаменитості надають перевагу звуженим силуетам і відкритій лінії декольте. До прикладу, друга сукня Кейт Міддлтон була взірцем елегантності. Змінивши мереживну сукню з довгими рукавами Alexander McQueen на блискучий атлас, герцогиня Кембриджська вибрала ще один виріб від Сари Бертон з вирізом у формі серця і широкою талією. Кейт сказала ні довгому шлейфу, вибравши біле болеро з ангори. Тим часом наречена Меган Маркл пішла шляхом гламуру 1930-х років. Друга ж весільна сукня-халтер Stella McCartney з шовкового крепу була продовженням упевненого мінімалізму, який вона продемонструвала в своєму головному виході в Givenchy.

Меган Маркл

Інші наречені, звісно ж, думають, як об'єднати комфорт з авангардом. Показовий приклад: Вікторія Бекхем, чия асиметрична пурпурова сукня з розрізом біля стегна і прикрасою з троянд біля плечової лінії була уособленням божевільних нульових. Інші знаменитості також порушили весільні традиції, балуючи себе кольором. На думку спадає: Менді Мур, в рожевій сукні Rodarte, Кріссі Тейген у червоному вбранні Vera Wang і принцеса Євгенія в бежевій шовковій сукні Zac Pozen усі ці образи, безсумнівно, надихнуть більше наречених експериментувати зі сміливими відтінками на весіллі. Vogue.ua зібрав найбільш пам'ятні другі весільні сукні знаменитостей.

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.