До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкрасивіших весільних суконь-бюстьє 2021 року

Сукні-бюст'є є невід'ємною частиною весільних колекцій упродовж багатьох десятиліть. Дизайнери з року в рік переосмислюють цей класичний силует і пропонують сучасні рішення. Завдяки відкритому декольте і вузькому корсету, такий крій вдало облягає тіло і підкреслює всі спокусливі вигини молодих наречених. Сукні-бюст'є вибирали багато знаменитостей для своїх церемоній одруження. Так, Вікторія Бекхем пішла під вінець в атласній пишній сукні Vera Wang, Тіна Кунакі з'явилася в розкішному образі Viktor & Rolf, а Гайді Клум вийшла заміж у вбранні від Valentino.

Victor & Rolf Bridal весна-літо 2021

У 2021 році весільні сукні-бюстьє так само актуальні. У колекціях брендів можна зустріти мінімалістичні варіанти з молочного атласу, пишні королівські сукні з багатоярусними шарами фатину, моделі з квітковою вишивкою, мереживні образи силуету "русалка" і зухвалі міні зі шлейфами. Vogue.ua зібрав 10 найкрасивіших весільних суконь-бюстьє 2021 року.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.