До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У яких туфлях вийшла заміж принцеса Беатріс

Королівське весілля принцеси Беатріс і її коханого Едоардо Мапеллі Моцці пройшло не тільки у форматі таємної церемонії, але й в ім’я сталого розвитку. Як відомо, весільна сукня принцеси Йоркської раніше належала гардеробу королеви Єлизавети II. Кутюрне вбрання створив дизайнер Норман Гартнелл. Тіару, яка, за традицією, є перлиною королівської скарбнички для прикрас, також позичила королева для значущої події. Раніше Єлизавета II надягала цю тіару на весілля з принцом Філіпом.

Весілля принцеси Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці

Що ж стосується весільного взуття, то цей аксесуар наречена раніше також взувала. Принцеса Беатріс продемонструвала усвідомлений підхід до споживання й вибрала своє улюблене взуття — пару атласних туфель відтінку шампань, прикрашених мікронамистинами, з колекції Valentino. Туфлі ідеально підійшли до благородної шовкової тканини королівської весільної сукні.

Реклама
Принцеса Беатріс на весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 2011

Принцеса Беатрис не соромиться повторювати елементи своїх образів, підтримуючи тренд стійкого розвитку. Так, у цих туфлях вона вже з’являлася на королівському весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма у 2011 році та на урочистій церемонії одруження бельгійського принца Амедео з Елізабеттою Марією Росбох фон Волькенштейн у 2014 році. Що цікаво, принцеса виходила у світ в обох випадках не тільки в такому самому взутті, а й у тому ж самому вбранні з плісируванням. Відмітним було лише пальто й головний убір.

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці на весіллі принца Амедео й Елізабетти Марії Росбох фон Волькенштейн, 2014

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.