До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фаррелл Вільямс запускає лінію косметики для догляду

Фаррелл Вільямс запускає універсальну лінію косметики для догляду за шкірою. Назва лінії Humanrace втілює загальну місію бренду: "Humanrace Skincare не робить різниці за расою або статтю. Ми створюємо для людей і Humanrace підкреслює це", — написав Вільямс у пресрелізі.

Фаррелл УильямсВільямс Фаррелл

Вільямс працював над створенням лінії для догляду разом з дерматологом, докторкою медицини Оленою Джонс, яка спостерігає його вже впродовж 20 років. До лінійки Humanrace ввійшли три основні продукти: очищувальний засіб з рисовим порошком, відлущувальний засіб з ферментами лотоса і зволожувальний крем. Кожен продукт веганський, екологічно чистий, не містить 1300 заборонених в Європі інгредієнтів і призначений для відлущування й зволоження шкіри.

Реклама
Humanrace Skincare

У межах своєї обіцянки зробити Humanrace доступною для всіх Вільямс додав шрифт Брайля на паковання для людей з порушеннями зору. Паковання продуктів виготовлено на 50% з переробленого пластику.

Humanrace Skincare

"Ваше обличчя — це результат вашого духу, — каже Вільямс. — Важливо піклуватися про свою шкіру, а також знаходити час для себе щодня". Продукція буде доступною в продажу тільки на сайті humanrace.com з 25 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.