До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: актор Роберт Паттінсон

Вампірські дні Роберта Паттінсона можуть бути далеко позаду, але актор все ще одягається у певній мірі, як король потойбічного світу і в реальному житті. Темні сонцезахисні окуляри, вузькі чорні костюми і класичні сорочки – Vogue.ua розповідає, з чого складається гардероб британця, який 13 травня святкує 37-річчя.

Кардиган – Ann Demeulemeester; штани – A.P.C.; сорочка, кеди – все Prada

Паттінсон – модний консерватор. По суті, він прагне слідувати тільки двом стилям: формальному і вуличному. Проміжна ланка – це всього лише варіація двох категорій. Але те, наскільки віртуозно він поєднує їх разом, заслуговує на похвалу.

Реклама
Піджак – Richard James; сорочка – Prada; галстук-метелик – Saint Laurent; штани, оксфорди – все Tom Ford

Життя в центрі уваги може стати тягарем, особливо, якщо врахувати кількість подій, де потрібно з'явитися одягненим строго у black tie. На щастя, Роберт майстерно справляється з цим завданням. Він, звичайно ж, не боїться вибирати сміливі відтінки, тому його нерідко можна побачити в яскравих смокінгах з краваткою-метеликом. Але побачити Паттінсона в чомусь зовсім незвичному, наприклад, в неоні або незвичайних принтах, як деяких його колег, напевно, не вдасться. Він воліє багатші і традиційні відтінки бордового і оливкового, які відмінно поєднуються з його блідим кольором шкіри.

Піджак – Boglioli; чіноси – Officine Generale; футболка – Theory; сорочка – Mr P.; черевики – Paul Smith; бейсболка – Lock & Co Hatters; окуляри – Moscot

Проте, він регулярно вибирає класичні варіанти в чорному, синьому або сірому відтінках. Іноді на штанах можна побачити лацкани, а на жилетах – глибокі вирізи. І практично завжди невід'ємною частиною ансамблю буде білосніжна сорочка, яка є в гардеробі кожного чоловіка. Мати крутий вигляд у костюмі – не складно, потрібно просто переконатися, що він зшитий відповідно до фігури.

Куртка – Burberry; сорочка – Aspesi; чіноси – Prada; футболка – John Elliott; кеди – Rick Owens; окуляри – Dolce & Gabbana

У виборі щоденних образів Роберт керується простотою і вмінням підбирати кольори, а не останніми модними тенденціями. Його улюблена комбінація – поєднання піджака, звичайної футболки або поло разом зі штанами-чіносами або джинсами. Що стосується взуття, то це, швидше за все, будуть черевики на шнурівці або кеди, яких у нього, здається, мільйон.

Куртка, худі – все Helmut Lang; футболка – Balmain; штани –The Row; черевики – Bottega Veneta

Примітно, що для Паттінсона сорочка – це не просто базовий елемент гардероба, а багатофункціональна річ, яка найчастіше перетворюється в один з шарів образу. Він одягає її на футболки, під бомбери і піджаки, а іноді на ньому їх може бути відразу дві або три.

Пальто – Balenciaga; куртка – Saint Laurent; светр – The Row; чіноси – Acne Studios; черевики – Church's; шарф – Ermenegildo Zegna

Що стосується верхнього одягу, то Паттінсон впевнено лідирує у списку найстильніших чоловіків. У його гардеробі – цілий арсенал всіляких пальт, як прямого крою, так і незвичайних силуетів. В інших випадках Роберт вибирає шкіряні куртки або бомбери.

Шапки (зверху вниз, зліва направо): Acne Studios, Paul Smith, William Lockie, Best Made Company, Lock & Co Hatters, Paul Smith

Аксесуари – не менш важлива частина гардероба актора, або й зовсім невід'ємна. У повсякденному житті він носить шапочки, які часто закочує. А якщо подивитися правді в очі, то цей аксесуар не просто стильне рішення, але і хороший спосіб приховати невдалу укладку. У більш теплі пори року Паттінсон не розлучається з бейсболками.

Окуляри (зверху вниз, зліва направо): Ray-Ban, Culture and Gross, Ermenegildo Zegna, Moncler, Persol, Native Sons

Завершальним елементом образу Роберта Паттінсона завжди буде пара сонцезахисних окулярів. Як і в ставленні до інших речей, колекція окулярів у Роберта варіюється від класичних моделей до ультрамодних. Wayfarer і Clubmaster, усіма улюблені моделі Ray-Ban, займають почесне місце в асортименті Паттінсона. Завдяки універсальності і сучасності своїх форм вони будуть вдало поєднуватися з більшістю речей і стилів. Обидві пари є мінімалістичними і мають гарний вигляд у будь-якому забарвленні. Не варто забувати, що для публічних людей, сонцезахисні окуляри є незамінним предметом протягом всього року. Звісно, вищезгадані моделі можна носити постійно. Але не у випадку Паттінсона. Він часто експериментує: вибирає моделі різних форм і з різних матеріалів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.