До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі образи премії "Оскар 2020"

У Лос-Анджелесі відбулася 92-а церемонія вручення премії Американської кіноакадемії, в межах якої назвали найкращих діячів індустрії. Однак "Оскара" чекають не тільки, щоб дізнатися, хто ж понесе додому заповітну статуетку, а й щоб поглянути, в чому гості з'являться на червоній доріжці.

Тімоті Шаламе

Червона килимова доріжка "Оскара" завжди вирізнялася пристрастю до класичного пошиття одягу. Зрозуміло, ми говоримо про чорні смокінги і білі сорочки, в яких з'явилися більшість чоловіків, від Бреда Пітта до Тома Генкса. Але не залишається захід і без високої моди і цікавих стильових прийомів. Наприклад, Махершала Алі вибрав смокінг з прикріпленим поясом Ermenegildo Zegna XXX, Рамі Малек з'явився в сучасній версії класики Saint Laurent. Як і очікували, Тімоті Шаламе знову привернув до себе всю увагу: цього разу він вибрав темно-синій атласний костюм Prada і брошку Cartier. Своїм вбранням актор не лише порушив строгий дрес-код церемонії, але і підняв на вуха Інтернет, який щосили обговорює новий вихід найвпливовішого чоловіка в моді 2019 року.

Реклама

<b>Oscars_2020_Men</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.