До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складався стиль Сержа Генсбура

Серж Генсбур за свою кар’єру написав понад 500 пісень, у яких гра слів поєднувалася із сатиричним і сексуальним підтекстом. Як можна було чекати, громадська думка в оцінюванні творчості французького шансоньє розділилася — одні вважали його бездарним провокатором і розпусником, інші називали генієм і були зворушені його відчайдушністю. Але Серж, безумовно, був феноменом у французькій попкультурі й напевне одним з найвпливовіших музикантів усіх часів. Його пісня "Je t'aime... Moi Non Plus", яку він написав для Бріджит Бардо, розійшлася тиражем у понад чотири мільйони екземплярів синглу.

Серж Генсбур

Те, що громадська думка Генсбура особливо не турбувала, можна простежити за його манерою вдягатися — музикант любив розстебнути сорочку на три ґудзики й одягнути суворий костюм із сорочкою з деніму. Вміння не сприймати себе всерйоз завжди грало на користь музиканта — і на професійній ниві, і в особистому стилі. У базовому гардеробі Сержа завжди були двобортні піджаки, костюми й сорочки в смужку і, звісно ж, джинси прямого крою. Сьогодні ми хочемо показати основні стилістичні прийоми Генсбура й наполягти на тому, що з модних витівок музиканта точно можна брати приклад.

Реклама
Джинсова сорочка з костюмом
1984

Смужка
1974
Чорні окуляри
1988
Нарочиті плечі
1990
Шкіряна куртка
1972
Лофери
1974
Двобортний піджак
1989
Total denim
1985

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.