До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних рішень для чоловіків у 2022 році

Якщо у вашому списку власних новорічних обіцянок було "вдягатися крутіше", то ми знаємо як вам із цим допомогти. У цьому матеріалі розповідаємо про прості модні рішення, які зроблять чоловічий гардероб цікавішим у 2022 році.

Додайте в гардероб незвичайну річ
Prada Menswear весна-лето 2022Prada Menswear весна-літо 2022

Кілти, спідниці й туніки давно популярні серед чоловіків. Але у весняно-літньому сезоні 2022 року мода на оголені чоловічі ноги сягнула нового рівня. На подіумах Prada й Burberry з’явилися так звані спідниці-шорти. Їх стилізували з масивними шкіряними куртками та трикотажними жилетами — вбрання мало абсолютно сучасний і досить мужній вигляд.

Реклама
Носіть яскравий одяг
Louis Vuitton Menswear весна-лето 2022Louis Vuitton Menswear весна-літо 2022

Однією з головних тенденцій останніх сезонів стало повернення сміливих, психоделічних кольорів і принтів. Яскравий одяг, очевидно, матиме попит у 2022 році, тому ваш гардероб має віддзеркалювати дух часу. Покійний Вірджил Абло увесь свій талант поклав на те, щоб впровадити в моду нестримні радощі дитинства. Його колекції як для Off-White, так і для Louis Vuitton були яскравими й сміливими, сповненими несподіваних пропорцій і дивовижних аксесуарів — від светрів з аплікаціями у вигляді плюшевих ведмедиків до сумок у формі літаків. Його колекції стануть прекрасним модним орієнтиром цього року.

Дайте шанс великій сумці
Jil Sander Menswear весна-лето 2022Jil Sander Menswear весна-літо 2022

Вибрати ідеальну сумку — не найпростіше завдання. Але якщо ви давно хотіли замінити рюкзак на сумку — тепер саме час. У чоловічих колекціях — від Fendi до Prada — дизайнери представили безліч тоутів і засвідчили, що велика сумка не тільки робить вбрання незвичайним і стильним, а й стає функціональним аксесуаром на щодень.

Вибирайте костюм із шортами
Saint Laurent Menswear весна-лето 2022Saint Laurent Menswear весна-літо 2022

Деяким людям поєднання класичного піджака й шортів може видатися нечестивим і неприродним. Але сучасні дизайнери й знаменитості засвідчують протилежне. Нью-йоркський дизайнер Том Браун, прихильник нетрадиційних костюмів, тривалий час представляв костюми із шортами. Піт Девідсон, Лі Пейс і Девід Гарбор одні з багатьох знаменитих чоловіків, які торік франтили в незрівнянних костюмах Thom Browne, оголюючи ноги. Такі лейбли, як Saint Laurent і Hermces, а також дрібніші лейбли, зокрема Thebe Magugu і Alyx, у нових колекціях також представили костюми із шортами — це майбутнє, і ми не повинні обходити його стороною.

Носіть мюлі й капці
JW Anderson Menswear весна-лето 2022JW Anderson Menswear весна-літо 2022

Капці й мюлі стали найпопулярнішим взуттям у 2021 році завдяки своїй практичності й комфорту, який вони забезпечують. Тож немає сумнівів у тому, що вони будуть так само популярні й у 2022 році. Якщо ви поки не знаєте, у яку пару мюлів інвестувати, варто почати з простих Birkenstock або капців adidas.

За матеріалами gq.com.au та gq-magazine.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.