До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Річард Баклі — модний журналіст і чоловік Тома Форда

Модний журналіст Річард Баклі, кар’єра якого почалася в New York Magazine в 1979 році й продовжилася у Women's Wear Daily, Vanity Fair, Mirabella і Vogue Hommes International, помер у неділю в Лос-Анджелесі у віці 72 років. Баклі був партнером дизайнера Тома Форда упродовж 35 років.

Том Форд и Ричард Бакли во время MET Gala, 2006Том Форд і Річард Баклі під час MET Gala, 2006

"З великим сумом Том Форд повідомляє про смерть свого коханого чоловіка Річарда Баклі, — ідеться в заяві бренду. — Річард мирно спочив у їхньому будинку в Лос-Анджелесі в оточенні Тома і сина Джека. Він помер природною смертю після тривалої хвороби".

Реклама

Баклі народився в Бінгемтоні в штаті Нью-Йорк, і ріс у США, Франції та Німеччини. Освіту здобув у Мерилендському університеті в Мюнхені. Упродовж багатьох років роботи в газетах і журналах його редакторами були Джон Б. Фейрчайлд, Тіна Браун і Грейс Мірабелла, поки він і сам не став головним редактором Vogue Hommes International у 1999 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.