До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Портер розповів, що вже 14 років живе з ВІЛ

Зірка "Пози" Біллі Портер розповів про свій ВІЛ-позитивний статус у новому інтерв’ю The Hollywood Reporter.

Лауреат премій "Тоні" й "Еммі", актор Біллі Портер, повідомив в інтерв’ю The Hollywood Reporter, що ВІЛ в нього виявили ще 2007 року, проте він понад десять років приховував інформацію від колег, побоюючись дискримінації в індустрії. "Я намагався жити й робити кар’єру, і не був певний, що міг би так працювати, якби про це дізналися не ті люди, — сказав 51-річний Портер в інтерв’ю. — Це було б просто ще одним способом для людей дискримінувати мене в уже дискримінаційній професії".

Реклама

Він також описав сором, який відчував як вихованець церкви п’ятдесятників. Вирісши в дуже релігійній сім’ї, він боявся розповісти про це своїй матері впродовж 14 років. "Час вирости й рухатися далі, тому що сором може тебе зруйнувати — і, якщо з ним не боротися, він може знищити все на своєму шляху", — сказав він про своє рішення поговорити про діагноз тепер.

Портер сказав, що зміг "подолати сором" завдяки своїй ролі в серіалі FX "Поза", у якому надано уваги епідемії СНІДу 80-х і 90-х років у Нью-Йорку. Персонаж Портера, M.C. бального залу та старійшина громади, дістав діагноз ВІЛ у першому сезоні й щосили намагається поділитися цією інформацією. "Я міг сказати все, що хотів сказати, через персонажа", — зазначив Портер.

За словами Портера, він хотів тримати в таємниці стан свого здоров’я до смерті матері. Та зовсім недавно передумав і наважився розповісти їй про діагноз. Він зробив це в останній день знімання "Пози" під час телефонної розмови, на що матір йому відповіла: "Ти тримав це в собі 14 років? Ніколи не роби цього знову. Я твоя мати, я люблю тебе, незважаючи ні на що".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.