До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найбагатших зірок TikTok у світі на цей час

Людей завжди зачаровували чутки про капітали мільярдерів або гігантські зарплати спортсменів. Останнім часом до тих, чиї заробітки люблять обговорювати, додалися працівники діджитал-світу: блогери, ютубери і стрімери. А зовсім недавно в цьому чудовому новому світі онлайн-слави відбулося поповнення у вигляді зірок TikTok.

Популярність TikTok за останні кілька років зросла завдяки його дивній здатності ефективно взаємодіяти з користувачами за допомогою коротких відеороликів. Такі кліпи сприяють розвитку цілої субкультури інфлюенсерів, які використовують свої таланти — йтиметься про танці, розігрування комедій чи просто естетичні ролики — щоб залучити на платформу дедалі більше шанувальників.

Реклама

І майже так само, як в інстаграмі або ютубі, платформа TikTok стає злачним місцем для онлайн-зірок, які підписують контракти на семизначні суми й живуть життям голлівудських знаменитостей. Але хто ці люди, як вони домоглися успіху і за що їм платять? Знайомимо вас з десятком найбагатших і найзнаменитіших тіктокеров, згідно з fandomspot.com.

@domelipa

Статки: близько 3 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok: 40,5 мільйона

Мексиканська старлетка Домінік Елізабет Ресендес Робледо стала популярною, знімаючи танцювальні та синхронно озвучені відео. Потім все переросло в ширшу музичну кар'єру, і тепер вона — одна з найпопулярніших зірок Латинської Америки в соціальних мережах.

@zachking

Статки: близько 3 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok : 64,1 мільйона

Зак Кінг був одним із піонерів того, що він називає "цифровою спритністю рук". По суті, він використовував TikTok (а до цього Vine) і його інструменти редагування для створення неймовірних відеофокусів, що нагадують мікрокіно. Його тріпові відео зібрали понад 60 мільйонів відданих шанувальників.

@noahschnapp

Статки: близько 3 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok: 19,4 мільйона

Радше за все, ви знайомі з Ноа Шнаппом завдяки його роботі в серіалі "Дуже дивні справи". Але крім акторської діяльності, молодий серцеїд активно займається веденням своїх соціальних мереж, де також обріс армією шанувальників.

@kimberly.loaiza

Статки: близько 4,1 мільйона доларів

Передплатники в TikTok: 50,6 мільйона

Акаунт мексиканки Кімберлі Лоайси — зібрання всіх найпопулярніших трендів у TikTok. На її сторінці можна знайти танці, синхронно озвучені відео й кліпи зі змінами вбрання. З огляду на мільйони лайків, можна з упевненістю сказати, що їй удалося перетворити свою популярність у TikTok на справжню попкар'єру.

@justmaiko

Статки: близько 4 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok​​​​​​​: 50,1 мільйона

Поєднуючи скетч-комедію з талантом до танців, і демонструючи свою прихильність до сім'ї, Майкл Ле мріє стати найвпливовішою людиною в TikTok. Що ж, поки що він упевнено рухається до своєї мети.

@charlidamelio

Статки: близько 4 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok​​​​​​​: 124,4 мільйона

У свої 17 років Чарлі Д'Амеліо — одна з найуспішніших і найпопулярніших користувачок у TikTok, яка набрала буквально десятки мільйонів передплатників після того, як її танцювальні відео стали вірусними. Відтоді вона навіть виступала з Jonas Brothers на концерті в Брукліні, підписала контракт із брендом Hollister, і навіть відвідала Міланський тиждень моди, щоб вести хроніку заходу на TikTok для Prada. А цьогоріч у неї буде власне реаліті-шоу.

@jeremylynch

Статки: близько 5 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok​​​​​​​: 14 мільйонів

Футбольні фанати знають про Джеремі Лінча як про одного із суперуспішних фрістайлерів F2, що прославилися на ютубі й у інстаграмі своїми божевільними футбольними трюками. Проте TikTok Лінча вибухнув сам по собі, і тепер у нього більше передплатників в його особистому TikTok, ніж у F2 в інстаграмі.

@addisonre

Статки: близько 5 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok​​​​​​​: 84,3 мільйона

Еддісон Рей переїхала в Лос-Анджелес і заснувала Hype House — центр контенту для зірок TikTok. Відтоді вона стала великою мультимедійною зіркою, яка вийшла за межі популярності в додатку, випустивши сингл і знявшись у перезавантаженні ромкома Netflix — He's All That.

@brentrivera

Статки: близько 6,5 мільйона доларів

Передплатники в TikTok : 40,6 мільйона

Брент Рівера спочатку прославився завдяки Vine і ютубу. Він використовував цю популярність, щоб заснувати свій власний колектив креативників: Amp Studios. Проте, він чітко знає рецепт успіху, адже відтоді, як він з'явився на платформі, у нього з'явилося ще 40 мільйонів передплатників на TikTok.

@cznburak

Статки: близько 11 мільйонів доларів

Передплатники в TikTok​​​​​​​: 47,8 мільйона

Бурак, імовірно, найбагатший користувач TikTok на цю мить. Шеф-кухар, якому вдалося перетворити гігантські турецькі страви свого ресторану на вірусні тенденції, він перетворив свою мережу ресторанів Hatay Civilizations Table на прибутковий бізнес. До слова, багато знаменитостей дуже люблять відвідувати його заклади.

Текст: Brad Nash
За матеріалами gq.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.