До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер французький актор Гаспар Ульєль

Гаспар Ульєль, один з найяскравіших представників французького кінематографа, помер унаслідок нещасного випадку під час катання на лижах. Про це повідомляє інформаційна агенція AFP. Акторові було лише 37 років.

Гаспар Ульель на показе Chanel Haute Couture весна-лето 2020 в рамках Недели моды в Париже, 21 января 2020 Гаспар Ульєль на показі Chanel Haute Couture весна-літо 2020 в межах Тижня моди в Парижі, 21 січня 2020 року

За словами сім’ї та агента актора, Ульєля госпіталізували у вівторок, 18 січня, після нещасного випадку під час катання на лижах в Альпах. Але він не вижив після отриманих травм. 37-річного актора доправили на вертольоті до лікарні в Греноблі після зіткнення на схилах у Савої. Нині триває розслідування події.

Гаспар Ульель в фильме Гаспар Ульєль у фільмі "Сен-Лоран. Стиль — це я", 2014Ульєль відомий за фільмами "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран. Стиль — це я", "Це всього лиш кінець світу", "Тривалі заручини" і як обличчя аромату Bleu de Chanel. Ульєль також мав з’явитися в майбутньому серіалі Marvel "Місячний лицар" разом з Оскаром Айзеком та Ітаном Гоуком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.