До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських вступив до лав ЗСУ

Український співак Макс Барських вступив до лав ЗСУ й готується обороняти державу від російських загарбників. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Наразі музикант проходить двотижневе навчання, після якого він вирушить на фронт разом із досвідченішими бійцями. "Із завтрашнього дня починаю навчання. Хто б міг уявити: ще місяць тому єдине, що було у мене в руках, – це мікрофон (і не тільки), але зараз час змінюється. Скажіть, як будемо святкувати нашу перемогу?", — говорить співак у своєму відеовідеозверненні до прихильників.

Реклама

Зазначимо, що Макс Барських із першого дня вторгнення росії в Україну всіляко підтримував нашу країну та народ, чітко висловлював свою позицію щодо російського вторгнення та діячів культури, які підтримують війну або замовчують факт її перебігу. Барських заборонив будь-яким чином використовувати його музику на території російської федерації, й заявив, що розриває контракти із російськими музичними компаніями. Також співак активно допомагав внутрішньо переміщеним особам і відвідав центр ВПО у Львові.

Нагадаємо, нещодавно відомий український співак та соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк зазнав поранення під час військової служби. Артист записався в лави територіальної оборони Києва в перші дні війни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.