До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відео Макса Барських "Буде весна" відкриватиме шоу ансамблю Вірського по всьому світу

Зворушливий трек Макса Барських "Буде весна", написаний на початку війни, для багатьох з нас уже став своєрідним гімном, а кліп з кадрами розбомбленого Маріуполя та сміливих українських військових облетів усі соцмережі й набрав більш як мільйон переглядів на YouTube. Днями стало відомо, що це відео побачить увесь світ: "воєнна колискова" Барських відкриватиме кожне шоу танцювального ансамблю імені П. Вірського, який вирушив у благодійне світове турне.

Реклама

Пісня "Буде весна" написана в перший тиждень війни та присвячена українцям, які нині боронять свою країну від російських окупантів. "Сьогодні кожен з нас робить усе можливе, щоб урятувати свою країну – те місце, де ми народжені, де ростуть наші діти та поховані наші предки, – каже музикант. – Я пишаюся нашою силою і волею, я нескінченно гордий бути українцем. Сьогодні МИ ВСІ – УКРАЇНА! Ми клітини одного організму, тому кожна втрата б’є просто в серце, кожна перемога дає змогу перевести дух. Ми дуже талановита нація і кожен українець має свою секретну зброю, моя – це музика…". Допомогати своєю творчістю – те, що може робити кожний український музикант, впевнений Барських, який нині перебуває у Львові та виступає перед внутрішньо переміщеними особами, підтримуючи їхній дух.

Ансамбль Вірського виступить у Польщі, Італії, Німеччині, Іспанії, Франції та інших країнах. Прем’єра благодійного шоу Вірського відбулася днями в Кракові в Nowohuckie Centrum Kultury. Під час концертів триватиме збір коштів для підтримки сфери культури й мистецтва в Україні, що постраждала від збройної агресії росії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.