До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 фактів про Адама Драйвера, яких ви не знали

Адам Драйвер — ім’я, яке не сходить з язиків. Актор, який прославився завдяки ролі Адама Саклера в серіалі "Дівчата" і участі в драматичному фільмі "Мовчання" Мартіна Скорсезе, зіграє головну роль у фільмі "Дім Гуччі" режисера Рідлі Скотта. Стрічка розповідає історію про три покоління династії Гуччі. Адам Драйвер з’являється в ролі бізнесмена Мауріціо Гуччі разом з Леді Ґаґою, яка грає найвідомішу чорну вдову Італії. Через таку пильну увагу до фільму, розповідаємо 10 цікавих фактів про американського актора, яких ви не знали.

Адам Драйвер и Леди Гага на съемках фильма Адам Драйвер і Леді Ґаґа на зніманні фільму "Дім Гуччі"

1. У 18 років, після терактів 11 вересня, він приєднався до армії США і став морським піхотинцем. Адам провів два роки на військовій базі "Кемп-Пендлтон" у Каліфорнії, перш ніж його звільнили від служби за медичними показаннями.

Реклама

2. Адам Драйвер організував свій власний Бійцівський клуб, коли ще навчався в школі. Його надихнув фільм Девіда Фінчера за однойменною книгою Чака Паланіка.

3. З 2005 по 2009 роки він вивчав драматичне мистецтво в Джульярдській школі в Нью-Йорку, ходив на кастинги й зіграв у кількох поліційних серіалах, як-от "Незвичайний детектив" і "Закон і порядок: Спеціальний корпус".

4. Упродовж свого першого року в Джульярдській школі, після служби в морській піхоті, Адам Драйвер був досить агресивним. В інтерв’ю WWD він зізнався: "Я змушував людей плакати в школі, тому що саме так я звик розмовляти з людьми".

5. Вперше він з’явився в біографічному фільмі Клінта Іствуда "Дж. Едгар" у 2011 році, але тільки за рік здобув перше визнання публіки завдяки фільму Стівена Спілберга "Лінкольн", а також головній ролі в телешоу "Дівчата".

Адам Драйвер на съемках фильма Адам Драйвер на зніманні фільму "Дім Гуччі"

6. Драйвер міг би й не домогтися успіху: він зізнався, що неохоче пішов на прослуховування на роль у серіалі "Дівчата", тому що не хотів з’являтися на телебаченні.

7. Не тільки актор, а й талановитий музикант. У дитинстві Адам Драйвер співав у церковному хорі. Це напевне допомогло йому у фільмі братів Коенів "Всередині Льюіна Девіса" у 2013 році, де йому довелося співати.

8. Для кінематографічної ролі акторам іноді доводиться кардинально трансформуватися. Адам Драйвер — не виняток. Він мусив скинути 23 кілограми задля ролі у фільмі Мартіна Скорсезе "Мовчання". І за його словами, дієта стала неабияким випробуванням.

9. У 2008 році актор заснував у Брукліні неурядову організацію "Мистецтво в збройних силах", яка пропонує безоплатні високоякісні художні курси для залучених до служби військовослужбовців США, ветеранів, допоміжного військового персоналу та їхніх сімей у всьому світі.

10. Адам Драйвер не любить спостерігати за своєю грою на екрані, тож відмовляється переглядати фільми, у яких знімається.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.