До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий фільм Рідлі Скотта про сім’ю Гуччі

До зіркового складу майбутнього фільму Рідлі Скотта про несподівані пригоди сім’ї Гуччі долучився Джеремі Айронс.

Джеремі Айронс у серіалі "Хранителі"

Джеремі Айронс доєднується до Леді Ґаґи, Адама Драйвера, Джареда Лето й Аль Пачіно у фільмі, що оповідає пристрасну історію Патриції Реджані. Вона організувала вбивство колишнього чоловіка Мауріціо Гуччі, який свого часу очолював модний Дім Gucci.

Реклама

Айронс зіграє Мауріціо Гуччі, колишнього керівника модного Дому Gucci. У 1995 році Гуччі загинув на порозі офісу від рук найманого вбивці, а його дружину Патрицію Реджані судили й визнали винною в організації вбивства. Вона відсиділа у в’язниці 18 років і вийшла на волю 2016 року. У фільмі її зіграє Леді Ґаґа.

Леді Ґаґа

Мауріціо Гуччі мав дві дочки від Реджані, але залишив її заради іншої жінки. Реджані видалили пухлину мозку, і діти звинувачували в цьому його дії; ЗМІ зображували її запальною жінкою й охрестили "Чорною вдовою". Спершу Реджані засудили до 29 років ув’язнення. В основі сценарію стрічки — книга Сари Гей Форден "Дім Gucci: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру й жадібності".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.