До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Земні боги: Prada Menswear весна-літо 2020

"Я більше не художник. Я став витвором мистецтва", – сказав голос за кадром у середині показу чоловічого одягу Prada весна-літо 2020, що вперше проходив не в рідних стінах Fondazione Prada або Нью-Йоркського офісу, а в далекому Шанхаї. "Я почуваюся богом", – продовжив той же голос.

Prada Menswear весна-літо 2020

Міучча Прада називає нову колекцію оптимістичною та припускає, що саме оптимізм може стати протиотрутою "темряви нашої дійсності". Цікаво, що "обладунки" Prada, призначені для нашого страшного світу, мають ексцентричний і вельми спокусливий вигляд. Образи варіюються від невинно-солодких у формі вишитих сорочок до фетишистсько-еротичних, що представляють ідею того, що немає чогось настільки ж досконалого, як проста бавовна чи одяг зі шкіри.

Реклама
Prada Menswear весна-літо 2020
Prada Menswear весна-літо 2020

Твіл, твід, сорочки, спортивний одяг, хакі, лаконічність і мінімалізм – нова колекція є базою і класикою чоловічого гардероба. Проте, Prada не дозволили б собі бути простими і непримітними. Так, головною особливістю колекції стали об'єми і пропорції: oversize, принти і комбінація елементів, які то недбало оголюють ключицю, то навпаки створюють кокон з поєднаних укороченої куртки з піджаком з того ж матеріалу. Такими прийомами Прада вдалося інтерпретувати традиційний чоловічий гардероб, додати йому духу хлоп'яцтва.

Prada Menswear весна-літо 2020
Prada Menswear весна-літо 2020

Ця колекція може вважатися поворотним моментом для Prada. Протягом довгого часу чоловічі покази бренду були зосереджені на прямих штанах середньої посадки, сорочках поло на ґудзики і вільних аронаках. Але з тих пір, як Міучча досягла неймовірного успіху з популярними принтованими кемповими сорочками, вона наважилася вийти за межі знакових чоловічих моделей: представила ультракороткі шорти і піджаки з туго затягнутим поясом. Це справжнє задоволення – бачити, як вона досліджує пропорції і настрої в чоловічому одязі з тією ж гостротою, яку вона привносить у шоу своїх жіночих колекцій.

Переглянути всю колекцію Prada Menswear весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.