До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Snoop Dogg, Джаред Лето і Майлі Сайрус у кампейні Gucci Love Parade

З Алессандро Мікеле на чолі Gucci покази італійського модного Дому завжди були справжньою подією, але в останніх шоу Мікеле перевершив самого себе: дизайнер влаштував масштабний показ колекції весна-літо 2022 на Голлівудському бульварі в Лос-Анджелесі. Представляли колекцію, присвячену золотій ері кіно, Міранда Джулі, Маколей Калкін, Стів Лейсі, Джаред Лето та багато інших. Моделі з’явилися на подіумі в убраннях у стилі 1970-х, розшитих стразами й оздоблених пір’ям.

Тепер Gucci представляє нову кампанію з нагоди колекції Love Parade весна-літо 2022. У кампейні, також знятому в Лос-Анджелесі, з’явилися Джаред Лето, Біні Фельдштейн, Майлі Сайрус (обличчя рекламної кампанії аромату Gucci Flora Fantasy 2021 року), Snoop Dogg, зірка серіалу "Гра в кальмара" Лі Джон Дже та багато інших.

Реклама
Джаред Лето в рекламной кампании Gucci Love ParadeДжаред Лето в рекламній кампанії Gucci Love Parade
Джаред Лето в рекламной кампании Gucci Love ParadeДжаред Лето в рекламній кампанії Gucci Love Parade

Казкове поєднання текстур, кольорів і візерунків у кампанії закарбував знаменитий дует модних фотографів Мерт Алас і Маркус Пігготт. Спродюсував креативне знімання Алессандро Мікеле. Головними зірками рекламної кампанії, звісно ж, стали ретро-гламурний одяг і культові аксесуари бренду Gucci. Мерт і Маркус також створили для кампанії фільм із саундтреком Venus in Furs гурту The Velvet Underground.

Майли Сайрус в рекламной кампании Gucci Love ParadeМайлі Сайрус у рекламній кампанії Gucci Love Parade
Майли Сайрус в рекламной кампании Gucci Love ParadeМайлі Сайрус у рекламній кампанії Gucci Love ParadeУ кампейні Love Parade героїні всіляко насолоджуються життям, розважаються на різних вечірках. Дівчата вдягають будуарні сукні-комбінації й доповнюють образи коронами зі страз, а хлопці вбираються в ефектні костюми з широкими вилогами й оксамитові краватки-метелики. У кадрі з’являється і спортивний одяг з фірмовою монограмою GG. Вона контрастує з ковбойськими капелюхами, куртками й сорочками з тропічним принтом.
Snoop Dogg в рекламной кампании Gucci Love ParadaSnoop Dogg у рекламній кампанії Gucci Love Parade
Бини Фелдштейн в рекламной кампании Gucci Love ParadeБіні Фельдштейн у рекламній кампанії Gucci Love Parade

Літо веселиться в ніжно-рожевому атласному двобортному костюмі, прикрашеному кількома квітчастими корсажами, а Сайрус розчиняється в натовпі у візерункових чорних панчохах до стегон з відповідним бюстгальтером, пухнастому білому жакеті і яскравих атласних босоніжках. Тим часом Snoop Dogg насолоджується десертом у зеленому атласному костюмі, ковбойському капелюхові й модних ретро-окулярах з кольоровими стеклами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.