До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальне побачення: Олена Добринська про нові моделі BMW 7 і 8 series

Коли я уявляю ідеальне побачення, переді мною завжди виникає зухвалий образ Бредлі Купера, стильного Тома Форда або галантного Гада Ельмалеха з його коронною усмішкою. Він приїжджає до мене на своєму новому кабріолеті BMW 8 кольору Blue Barcelona з червоним салоном і відвозить на вечерю в Монако. Перша зустріч завжди залишає слід у серці і примушує його битися частіше.

Олена Добринська

Моє ідеальне побачення відбулося на березі Атлантичного океану в Португалії. Автомобільний концерн BMW AG провів світову презентацію відразу чотирьох найбільш очікуваних нових моделей 7 і 8 серій. Мені пощастило однією з перших відчути всю міць нових BMW 745Le xDrive і BMW M850i xDrive Convertible. Який захват, коли тобі одночасно підморгують 10 ревучих хитрих кабріолетів і один уже готовий відвезти тебе на край землі.

Реклама
BMW 745Le xDrive
MW M850i xDrive Convertible

Моє серце відразу підкорив BMW 8 серії і саме BMW M850i xDrive Convertible я вибрала своїм супутником на один день. Дизайн захоплює: витончені, але при цьому зухвалі, лінії кузова і спортивний вигин створюють абсолютно досконалий образ і дарують відчуття переваги на дорозі. Лазерні фари поєднують біле і синє світла, що робить погляд машини холодним і гордовитим. І не тільки виглядом: автомобіль вистрілює з місця до 100 км/год за 3,9 секунди завдяки 4,4-літровому бензиновому мотору V8 з двома турбінами, а це 530 кінських сил.

Олена Добринська

Інтелекуальна система повного приводу BMWxDrive, 8-ступінчаста автоматична коробка передач Steptronic, адаптивна підвіска M – можна довго перераховувати технічні характеристики, але краще один раз побачити, як дах автомобіля складається легким натисканням єдиної клавіші за 15 секунд.

Скоро до 8 серії приєднається М8 Gran Coupe в ексклюзивному відтінку північного сяйва Salève Vert і жовтими LED-фарами. Так і хочеться назвати кожен з цих автомобілів твором мистецтва. І це не перебільшення.

Новий вид розкоші – основна ідея нових моделей. BMW 7 series – це ідеальна комбінація бізнес-формату і вишуканого смаку, на відміну від 8-ї серії, де все сконцентроване навколо пасажира. На задньому сидінні "вісімки" з'являється враження, що звідси можна керувати світом лише за допомогою декількох натискань – сенсорний екран і мобільний планшет на допомогу.

Олена Добринська

Досконалість нових BMW криється в деталях, а системи контролю та управління тут вимагають окремої уваги. Цілий день я як маленька дитина тестувала найцікавіші на мій погляд фішки управління, адже сьогодні водій має все більше вимог до авто. BMW гідно тримає виклик і дивує навіть найбільш строгих водіїв.

Імерсія відбувається з першим дотиком, коли береш у руки BMW Display Key, а точніше самодостатній мобільний сенсорний девайс, за допомогою якого можна встановлювати клімат-контроль у салоні, перевіряти статистику витрати палива і запас ходу, використовувати функцію дистанційного паркінгу. І навіть якщо ти стоїш біля авто з ключем в кишені, а твоя подруга вирішила завести машину, шансів немає.

Олена Добринська

Система жестів для мене стала найцікавішою новинкою. Міняти закладки в меню можна за допомогою руху однієї руки, свайпом вправо і вліво. Звук можна регулювати за допомогою вказівного пальця, прокрутивши віртуальне коло в повітрі за годинниковою стрілкою і проти неї, залежно від того, хочу я збільшити чи зменшити гучність. Знахідка, для шикарних відеосторізів.

Камера панорамного виду – це не просто 360-камера, яка склеює зображення і дає можливість побачити автомобіль зверху. Зображення стало тривимірним і дуже реалістичним: пішоходи, бордюри, інші автомобілі поруч. За допомогою жестів або сенсорного екрану можна перемкнути вид на будь-яку камеру окремо. Це виявилося дуже зручно і практично, особливо, коли намагаєшся маневрувати по вузьких дорогах.

Дизайн інтер'єру. Найбезкомпромісніший момент в автомобілі, щоб закохатися безповоротно. Це не тільки красиво і розкішно, це ще й приємно. Функція масажу, з можливістю вибору аромату в салоні, забрала мої думки далеко на Лазурне узбережжя Сен-Тропе, де моє волосся плутає швидкість ревучого кабріолета, а під капотом якого 530 зухвалих конячок.

В Україні офіційна презентація новинок відбудеться у травні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.