До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вам дарунок: нова колекція Fox Lingerie x ЦУМ до Дня всіх закоханих

Напередодні найромантичнішого свята року київський ЦУМ представляє капсулу, створену спільно з українським брендом Fox Lingerie.

До колекції ввійшли комплекти спідньої білизни, пеньюар з фактурними рукавами й напівпрозорою спиною, боді, панчохи та підтяжки з поясом. Декоративні елементи у вигляді вишитих сердець, квітів і стразів доповнюють основні матеріали колекції — мережива й сітку.

Реклама

"Капсула Fox Lingerie x ЦУМ — дуже романтична, як і саме свято усіх закоханих. Образи й комплекти ніжні та надзвичайно вишукані. Ми втішені, що новий рік ЦУМ починає саме з теми кохання", — коментує баїнгдиректорка ЦУМу Ольга Чайка.

"Гарна сексуальна білизна — це один зі способів проявити до себе любов, і цією колаборацією ми хотіли цю істину донести. Адже спершу треба полюбити себе, і тільки тоді весь світ повторить за вами", — стверджує Юліана Гензель, засновниця бренду Fox Lingerie.

Капсула Fox Lingerie x ЦУМ ексклюзивно представлена на 3-му поверсі ЦУМу та на сайті tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.