До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: капсульна колекція Marianna Senchina x ЦУМ

Київський ЦУМ презентує капсульну колекцію, створену в колаборації з українським брендом Marianna Senchina.

У колаборації з головним універмагом країни дизайнерка Маріанна Сенчина представила вишукані богемні образи в лімітованій капсулі The HOLIDAY, де ошатність, іронічність і непоказна сексуальність проходять червоною ниткою.

Реклама

Естетика святкової колекції витримана в межах головної сарторіальної формули бренду: оксамит, декор з кристалів, завжди актуальний принт polka dot та об’ємні рюші. Одна з найупізнаваніших моделей Marianna Senchina — сукня-жакет зі спущеною лінією плечей і рукавами-буфами — представлена в капсулі у варіації з класичного червоного оксамиту. Більшість декоративних елементів майстри бренду створили вручну: тільки на виготовлення аплікацій з квітів для корсета пішло понад десять годин.

<b>Marianna Senchina x цум</b>

До колекції також увійшли й ошатні аксесуари: обручі з бантами, довгі "оперні" рукавички з об’ємними рюшами й капелюхи з вуаллю, прикрашені розсипом кольорового глітеру.

<b>Marianna Senchina х ЦУМ 2</b>

"Наша капсульна колекція Marianna Senchina x ЦУМ дарує відчуття наближення свят і чудовий настрій. Яскраві образи зроблять вас сучасною Марією Антуанеттою й перенесуть у бальний зал Версаля", — коментує баїнгдиректорка ЦУМу Київ Ольга Чайка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.