До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Вітрини "Сестри Фельдман х ЦУМ Київ" визнано найкращими на міжнародному конкурсі VMSD 2024

Весняні вітрини "Сестри Фельдман х ЦУМ Київ" 2023-го року були визнані найкращим проєктом року на 31-му щорічному міжнародному конкурсі International Visual Competition 2024, організованому впливовим профільним виданням Visual Merchandising + Store Design (VMSD). Вітрини ЦУМу отримали нагороду від американського видання в номінації "Несвяткові вітрини", а осінній артсезон "Українська земля" отримав заохочувальну премію Honorable mention.

Реклама

"Ми хотіли зробити весняний сезон ЦУМу особливо яскравим, живим і життєствердним. Важливо було подарувати перехожим і гостям універмагу позитивні емоції та водночас не забувати, що в країні триває війна. Ніщо не показує весну краще, ніж квіти, але ми вирішили зробити їх максимально сміливими та незвичними — такими, що зачаровують", — коментує директор з маркетингу ЦУМ Київ Костянтин Путиленко.

Цього року судді конкурсу оцінили інноваційний підхід у створенні дизайнерського оформлення вітрин та поп-апів ЦУМу. На кожній вітрині були розміщені величезні квіти, деякі — близько 4 метрів заввишки. Зовнішні та внутрішні елементи були тактильними та динамічними, і цей мотив продовжився і всередині універмагу. Креативна команда ЦУМ Київ кожного сезону створює неповторні сюжети вітрин та внутрішнього оформлення універмагу. За кожним таким проєктом стоїть праця багатьох людей, застосовуються інноваційні рішення, які гідно оцінюють кияни та гості столиці.

Вітрини ЦУМ Київ вже втретє отримують світове визнання. Зимовий сезон 2018 року із сюжетом "Калейдоскоп", який втілився у вітринах, увійшов до short list міжнародного конкурсу вітриністики — VM & DISPLAY AWARDS, а новорічні вітрини "Фабрика Подарунків" 2020 року були визнані найкращим проєктом року за версією журналу VMSD та отримали номінацію Гран-прі (Best in Show) на міжнародному візуальному конкурсі VMSD 2020 International Visual Competition.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.