До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд LITKOVSKAYA розробив форму для персоналу ЦУМу

Київський ЦУМ у колаборації з українським брендом LITKOVSKAYA представив нову форму для стилістів-консультантів і касирів універмагу — ця співпраця започаткувала серію спільних проєктів з українськими дизайнерами в наступних сезонах.

До форми персоналу ЦУМу завжди були високі вимоги — особливої уваги надавали фасонам, тканинам і колористиці. Сьогодні стандарти ще вищі, адже якісна форма — невіддільний складник корпоративної культури, що забезпечує успішний і ефективний робочий процес. "Уніформа завжди щось більше, ніж одяг для роботи — це знак розрізнення, символ, самоідентифікація — у житті ми всі так чи інакше приходимо до особистої уніформи, створюючи власний стиль. Працюючи над колаборацією, ми вирішили зробити акцент на функціональних деталях, перетворивши практичні елементи на декор", — коментує Ліля Літковська, дизайнерка бренду LITKOVSKAYA.

Реклама

Під час розроблення нової форми команда ЦУМу була залучена в усі процеси, і в результаті створено унікальний стиль — комплект із шести одиниць для стилістів-консультантів і сет з п’яти одиниць для касирів універмагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.