До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київський ЦУМ показав новорічні вітрини

Київський ЦУМ вже традиційно відкриває новорічний сезон у Києві презентацією святкових вітрин, які цього року присвячені темі "Щасливі бути разом".

Головна ідея новорічних вітрин ЦУМу — сімейні цінності, зрозумілі й значущі для кожного. Творчому натхненню креативної команди ЦУМу сприяв візит на Міжнародну виставку новорічного й різдвяного декору Christmas world 2020 року, яка відбулася у Франкфурті в лютому 2019 року, де тема сім’ї була представлена як ключова тенденція майбутнього сезону. Актуальність теми також підсилили загальні обставини, з якими стикнувся світ уже цього року, — увага до сімейних і дружніх стосунків стала однією з фундаментальних цінностей.

Класична кольорова гама декорацій з натуральними відтінками дерева й теракоту, фактурні матеріали й текстури переносять глядача в теплу атмосферу Різдва й передноворічних святкувань. Концепція "Щасливі бути разом" знайшла своє втілення в традиційних сюжетах, які уособлюють домашній затишок: сімейна вечеря, прикрашання ялинки, каток, приготування святкового печива, прогулянка засніженим парком, дозвілля в колі рідних. У вітринах використано світлові ефекти і ялинковий декор, а також встановлено механізовані фігурки тварин вінтажного стилю, які привезено з Франції.

<b>WEVDbnhbysYU20</b>

У першій вітрині розгортається історія прикрашання головного символу Нового року — пишної ялинки в затишному домашньому інтер’єрі. За сюжетом другої вітрини головні герої прогулюються засніженим парком із санчатами, сповненими подарунків. Затишок і тепла атмосфера домашнього дозвілля біля каміна показані в третій вітрині. У четвертій спостерігаємо закохану пару на ковзанці на тлі зоряного неба й силуету нічного міста. У п’ятій вітрині зображено домашні турботи, які зближують сім’ю, — мама з дочкою готують пряниковий будинок. Шоста вітрина присвячена традиційним святковим звичаям, зокрема колядуванню на Різдво, тож бачимо тут дітей-колядників на порозі будинку, а поряд з ними лісових тварин і сніговика. Очікування Нового року за фантастичною вечерею розгортається в зимовому саду сьомої вітрини.

Для оформлення вітрин і фасаду ЦУМу цього року на правах партнера прилучилася студія дизайну й флористики LORASHEN. ЦУМ Київ запрошує киян і гостей столиці насолодитися красою новорічних вітрин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.