До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки червоного в колекціях весна-літо 2021

Напередодні дня Святого Валентина погляд ненароком падає на відтінки червоного, а руки тягнуться до малинових брючних костюмів, насичених багряних суконь і невагомих блуз барви червоного вина. Все очевидно, адже це найромантичніше свято року, а червоні речі уособлюють символ кохання. Щоб простіше зорієнтуватися серед колекцій дизайнерів і вибрати собі відповідне вбрання на свято, vogue.ua підготував гід всіма відтінками червоного в прийдешньому сезоні весна-літо 2021.

Stella McCartney
Багряний

Найяскравіший і найефектніший червоний колір у колекціях дизайнерів цього сезону представлений у вигляді багряної палітри. Образам червоного відтінку притаманна сексуальність, рішучість і впевненість. Cinq a Sept у новому сезоні запропонували брючний костюм, що складається з прямих штанів з високою посадкою й жакета з об’ємними плечима, — образ має водночас елегантний і в міру провокаційний вигляд. Чистий і насичений червоний відтінок з’явився в колекції Valentino у вигляді легкої напівпрозорої сукні. Тим часом Fendi показали, як поєднувати червоний колір з іншими відтінками. На подіумі з’явилися широкі штани з низькою посадкою в парі з небесно-блакитною сорочкою.

Реклама
Cinq a Sept
Valentino
Fendi
Класичний червоний

Класичний червоний колір завжди є в колекціях брендів. Дизайнери з року в рік співають йому дифірамби й представляють убрання в барвах кохання. Цей сезон не став винятком. Чуттєвий, романтичний і сміливий червоний колір посів почесну позицію на модних подіумах. Saint Laurent зробили ставку на трикотажний костюм, Alaïa показали сукню-бюстьє з пишною спідницею, прикрашеною торочками, а Celine засипали червону сукню грайливим гороховим принтом.

Alaïa
Saint Laurent
Celine
Мідно-червоний

Дівчатам, яким уже набридли класичні відтінки червоного, пропонуємо придивитися до трендового кольору 2021 році — мідно-червоного. Цей небанальний відтінок може легко конкурувати з малиновим, гранатовим і полуничним кольором. Drome продемонстрували лаконічну сукню з розрізом до стегна, яку можна доповнити маскулінним жакетом і ботильйонами, Christian Dior зробили ставку на богемну сукню з рудувато-коралового шовку, а Jil Sander показали довгий вузький тренч мідного відтінку, перев’язаний білим поясом на талії.

Drome
Christian Dior
Jil Sander
Стигла малина

Серед лютневої сірості є один особливий день, який дарує можливість дівчатам красуватися в сукнях і почуватися жіночно. День Святого Валентина — саме те свято, коли можна спробувати щось нове та вийти за межі звичного, наприклад приміряти вбрання відтінку стиглої малини. Спокусливий ягідний колір стане цікавим рішенням для святкового образу. Пропонуємо вибрати в’язану сукню Gabriela Hearst, розкішне оксамитове вбрання Oliver Theyskens або мінікомбінезон з відкритими плечима й об’ємними плісованими воланами Alexandre Vauthier.

Gabriela Hearst
Oliver Theyskens
Alexandre Vauthier
Бордо

Спробуйте цього року замість класичного чорного кольору вибрати глибокий бордовий відтінок у парі із чуттєвими силуетами й ніжними фактурами. Гарантуємо, вибуховий ефект не забариться. На День усіх закоханих одягайте трикотажне боді зі сміливим верхом Saint Laurent, напівпрозору сукню Christian Dior і романтичне плісоване вбрання Altuzarra.

Saint Laurent
Christian Dior
Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.