До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нюдові відтінки в колекціях осінь-зима 2020/2021

Від пудрового світло-рожевого до насиченого кольору молочного шоколаду — універсальні відтінки палітри nude знову захопили модні подіуми в поточному осінньо-зимовому сезоні. Такі кольори, не перебираючи на себе всю увагу, підкреслюють індивідуальність і природність. Вони чудово римуються один з одним в монохромному образі, а також можуть стати гарною базою до експериментальних дуетів з яскравими, наприклад, неоновими кольорами.

Agnona
Dion lee
Max Mara
Valentino

Такі пастельні, "тілесні" відтінки увійшли в моду в 20-х роках минулого століття як найголовніші кольори нижньої білизни, але спочатку були тісно пов'язані з культурою епохи Відродження. Тоді голі фігури (nude від англ. "оголений") в живописі і мистецтві вважалися еталоном усього прекрасного, а перевага віддавалася не нашаруванням одягу, а власній шкірі. Не розгледіти універсальність і функціональність речей палітри nude неможливо: в поточному сезоні дизайнери роблять ставку саме на них, виводячи в світ такі популярні тренчі, брючні костюми, шкіряні спідниці, трикотажні сукні і пальта в цій колірній гамі.

Реклама
Burberry
Gabriela Hearst
Jonathan Simkhai
Lemaire

Незвичайний варіант поєднання кольорів і матеріалів представили Sies Marjan — монохромний leather total look в трьох різних нюдових відтінках. Надихнутися на оновлення гардероба в нейтральній гамі можна також показами Burberry і їхніми культовими тренчами, Max Mara і їхніми шкіряними пальтами, стильно заримованими з туфлями в тон; Salvatore Ferragamo і їхнім умінням ефектно стилізувати увесь образ в одному кольорі, і Hermes, що поєднують різні універсальні відтінки і контрастне взуття.

Jacquemus
Hermes
Salvatore Ferragamo
Sies Marjan

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.