До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В’єтнамки — наймодніше взуття цього літа

Пляжна естетика цього літа заполонила колекції дизайнерів. І якщо раніше солом’яні сумки, панами й в’єтнамки асоціювалися тільки з морським відпочинком, то тепер це важливий елемент міського дрес-коду. Раніше ми вам розповідали про модні головні убори і показували, як їх носити щодня в повсякденному житті, а сьогодні розповідаємо про актуальні в’єтнамки, які претендують на чільну позицію в літньому гардеробі.

Stella McCartney

В’єтнамки вже кілька сезонів поспіль з’являються в колекціях дизайнерів, щоразу в новому прочитанні. Минулого літа найстильніші дівчата замість босоніжок носили в’єтнамки на підборах. Серед них і Кім Кардаш’ян, яка майстерно поєднувала спідницю з анімалістичним принтом, звабливе боді й мінімалістичне взуття з перетинкою біля великого пальця. Інші модниці поєднували в’єтнамки з брючними костюмами, лляними сарафанами, шовковими сукнями й денімом. Більше streetstyle-образів ви можете побачити тут.

Реклама
Jacquemus

Цього ж літа, крім в’єтнамок на підборах, у центрі уваги опинилися моделі на масивній підошві, а також пари із широкими "дутими" перетинками. Jacquemus і Coperni представили в’єтнамки на широкій підошві, які легко буде вписати як у міський ансамбль, так і в курортний образ. Бренд Stella McCartney показав пари в спортивному стилі, які дизайнерка радить поєднувати з брючними костюмами вільного крою і невагомими сукнями, а Staud презентували найзатишніші сандалі цього сезону з м’якими перетинками між пальців. Одним словом, знайти пару на свій смак буде досить просто. За порцією натхнення пропонуємо зазирнути в колекції до David Koma, Acne Studios, 16Arlington, Sportmax, Tom Ford і Kenzo.

Staud
Coperni
David Koma
Acne Studios
16Arlington
Sportmax
Kenzo

Vogue.ua зібрав 10 пар модних в’єтнамок цього літа.

<b>вьетнамки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.