До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сандалії-гладіатори весна-літо 2021

Серед актуального взуття сезону весна-літо 2021 на окрему увагу заслуговують сандалії-гладіатори. Зручне взуття в греко-римському стилі може бути виготовлене в найкращих традиціях мінімалізму або являти собою досить масивну конструкцію. Крім того, модні сандалії-гладіатори складаються з переплетених між собою ремінців заввишки як до щиколотки, так і до коліна або навіть середини стегна. Тут уже вибір за вами, єдине, що потрібно запам’ятати, — гладіаторські сандалії обов’язково мають прикрасити ваш гардероб цього літа.

Ports 1961

Серед великого вибору весняно-літнього взуття, сандалії з переплетеними навхрест ремінцями уздовж ноги, — одна з найбажаніших пар цього сезону. Найчастіше в колекціях дизайнерів можна побачити сандалії на пласкому ходу, які не тільки легко поєднувати з богемними сукнями, а й міксувати з базовим денімом. Приклад такого взуття показало багато брендів, як-от Ports 1961 (сандалії з масивними чорними ремінцями до коліна), Rebecca Taylor (варіант з мотузковими стрічками різної ширини) і Alberta Ferretti (гладіатори із замші, декоровані натуральними елементами й обробленими бавовняними нитками, затягненими вручну).

Реклама
Rebecca Taylor
Alberta Ferretti
Blumarine

У лукбуку Emilio Pucci весна-літо 2021 моделі демонстрували чорні гладіаторські сандалії, взуті поверх абсолютно білих колготок. Невелика петля на великому пальці нагадувала про в’єтнамки, а довгі ремінці, обгорнені навколо гомілок, створювали драматичний ефект. Якщо більшість брендів робила ставку на плаский хід, то Blumarine і Maxhosa Africa показали провокаційне переплетене взуття на високих підборах. Цей стиль подібний до образу Ріанни на балу Met Gala у 2017 році, коли вона з’явилася в авангардній сукні Comme des Garçons і босоніжках-гладіаторах до середини стегон Dsquared2.

Emilio Pucci
Vince
Adeam

Повсякденний і базовий варіант сандалій-гладіаторів з’явився в колекціях Adeam і Vince. Бренди запропонували взуття з вишуканими зав’язками трохи вище щиколоток, яке чудово римується зі смугастими сукнями, брючними костюмами та літніми спідницями й топами. Chloe також взяли за основу греко-римську естетику й показали на подіумі взуття зі всілякими ремінцями і переплетеннями, нагадуючи про культові гладіатори.

Dion Lee
Chloe
Maxhosa Africa
Kiko Kostadinov

Vogue.ua зібрав 10 модних пар сандалій-гладіаторів, які можна купити вже тепер.

<b>гладиаторы ss21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.