До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять в’єтнамки на підборах цього літа

В’єтнамки — найпопулярніше взуття пляжного сезону, яке цього літа перекочувало в гардероби до модниць, але з невеликою зміною. Тепер дизайнери представили моделі на тонких підборах, зручні для прогулянок містом. Раніше ми бачили в’єтнамки на підборах у колекціях багатьох брендів, серед яких Sies Marjan і Rejina Pyo, а тепер їх носять streetstyle-активістки в усьому світі.

Streetstyle

Мінімалістичні пари в стилі 1990-х можуть конкурувати з босоніжками з тонкими ремінцями або сандалями з акцентом на великий палець. Ремінці-перемички на в’єтнамках можуть бути як широкими, так і тонкими, а колірна гамма варіюється від класичних відтінків до яскравих барв й анімалістичних візерунків. Модниці комбінують утилітарне взуття з розслабленими брючними костюмами, доповнюють шовкові комбінації й узувають до джинсових мініспідниць, велосипедок і жакетів маскулінного крою. Vogue.ua показує як цього літа streetstyle-зірки носять в’єтнамки на підборах у місті.

Реклама

<b>стрит вьетнамки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.