До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Панама — модний аксесуар цього літа

Цього сезону весна-літо 2021 головні убори — це не тільки практичний аксесуар, що захищає від сонця й дощу, а й модний елемент образу. Слідом за вінтажними бейсболками, які зачарували серця streetstyle-зірок, модні подіуми заполонив ще один актуальний головний убір — панама. Якщо раніше bucket hat вважали аксесуаром лише пляжного стилю, то нині панами легко римуються з повсякденним міським одягом — від деніму й картатих сорочок до квітчастих суконь і лляних штанів.

Celine

Навесні дизайнери показали всілякі варіанти цього головного убору для будь-якої погоди та настрою. Панами зі щільної бавовни та яскравої шкіри продемонстрував Еді Сліман у колекції Celine. З легкої руки талановитого дизайнера панами подружилися як з весняними спідницями й кардиганами, так і з джинсами та бомберами. Подібний варіант щільної панами з’явився в Sandro — молочний аксесуар поєднувався з трикотажним боді й сорочкою в етнічному стилі. Свій варіант літньої панами показали Iceberg. Бренд зробив ставку на аксесуар, прикрашений спортивним шнурком чорного й білого відтінків.

Реклама
Anna Sui
Sandro
Ami

Тренд на панами, виготовлені в техніці кроше, цього сезону набирає дедалі більших обертів. Романтичне плетіння у всіляких кольорах — від ніжної пастелі до яскравих рішень, цього сезону вибирають головні модниці, серед яких Белла Гадід, Ельза Госк, Олівія Руайом і Бланка Міро. Якщо ви мрієте бути схожими на цих дівчат, то пропонуємо звернути увагу на колекції Etro, Anna Sui та Philosophy di Lorenzo Serafini.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Etro
Iceberg

Vogue.ua. зібрав 12 модних панам сезону весна-літо 2021, у яких можна як вирушити на пляж, так і прогулятися містом.

<b>панамы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.