До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні речі відтінку солодкої карамелі — модний осінній тренд

Шкіра — один з найактуальніших матеріалів у колекціях дизайнерів останні кілька сезонів. Якщо ви ще не встигли приміряти на себе шкіряні речі, то цієї осені є ще один шанс полюбити цей стриманий і зухвалий матеріал водночас. Починати знайомство зі шкірою найкраще з базового чорного відтінку, тоді як для досвідчених модниць пропонуємо розглянути ультрамодну карамельну колірну гаму — від рудого до цинамонового відтінків.

Fendi

Шкіряні речі відтінку солодкої карамелі — модний осінній тренд, який просто потрібно встигнути спробувати цього сезону. Неабиякою перевагою шкіряних речей є їхня самодостатність. Тож не треба гайнувати час зранку, думаючи, чим доповнити модний шкіряний ансамбль. Максимум, що ви можете зробити — додати масивний ланцюг або сережки неправильної форми. Крім того, брунатні шкіряні речі мають стильний вигляд як соло, так і в парі з іншими матеріалами або відтінками шкіри. У цьому можна легко переконатися, поглянувши на нові колекції сезону осінь-зима 2020/2021: Fendi освідчилися в любові карамельному монообразу, а Gabriela Hearst скомбінували шкіряну сукню відтінку тростинного цукру із чорними аксесуарами.

Реклама
Gabriela Hearst
Stella McCartney

Хочемо розвіяти міф про те, що шкіряні речі — це завжди історія про виклик суспільству й провокацію. Деякі шкіряні ансамблі, навпаки, дуже влучні як варіант офісного дрес-коду. Наприклад, якщо коричневий топ Tod's вдягнути поверх білої сорочки й скомбінувати з картатими штанами, то вийде чудовий діловий образ. Потрібно віддати належне вибору правильних фасонів шкіряних речей. Зокрема, обтислі сукні довжини міні навряд чи матимуть доречний вигляд деінде, окрім як нічного клубу. Натомість якщо зробити ставку на жіночну шкіряну спідницю плісе Hermes або міські штани-slouchy Stella McCartney, то такі речі виручать не один раз, і точно стануть улюбленими в гардеробі, адже їх можна поєднувати як з базовими водолазками, так і блузами з об’ємними рукавами, маскулінними жакетами й укороченими светрами.

Tod's
Hermes

Vogue.ua зібрав 12 модних шкіряних речей відтінку карамелі.

<b>Карамельная кожа</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.