До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні й костюми з оксамиту

Позмагатися зі шкірою за першість у списку головних трендів поточного сезону може, мабуть, тільки оксамит — цей воістину королівський матеріал з’явився в колекціях багатьох дизайнерів. І якщо питання: у чому зустріти Новий рік, все ще актуальне, модні бренди знають чим тут зарадити — оксамитовим вбранням. Vogue.ua зібрав найкращі сукні, костюми та блейзери із цієї м’якої тканини для розкішних святкових образів.

<b>бархатные платя</b>
В чем встретить Новый год: платья из бархата

Реклама

Ідеальні моделі суконь з оксамиту представили Fendi, Khaite, Celine, Giorgio Armani та інші бренди. Цієї зими дизайнери радять робити ставку на вічно модний чорний колір — нині він в особливій пошані, про що ми писали раніше. Додати трохи кольору пропонують Ralph Lauren, Off-White і Proenza Schouler — глибокі відтінки вишневого, волошкового й олив’яного заграли новими барвами завдяки незвичним фасонам оксамитових суконь. Поєднати комфорт і розкіш в одному образі допоможе костюм з оксамиту — цього сезону в топі трендів не тільки варіанти зі штанами, але й мініспідницями, як у Sportmax, або навіть шортами, як у Chanel. До такого вбрання радимо додати масивні прикраси, наприклад, браслет-каф і великі моносережки, та високі шкіряні чоботи.

<b>бархатные костюмы</b>
В чем встретить Новый год: костюмы из бархата

Якщо вдягатися в оксамит з ніг до голови занадто ризиковано, радимо зробити акцент на одному елементі гардероба із цієї м’якої тканини — тут на допомогу прийде оксамитовий блейзер. Знайти відповідну модель можна в осінньо-зимовій колекції Balmain і Etro. Ще одним безпрограшним варіантом стане блуза з акцентом на лінії плечей, яку приміряла Джиджі Гадід на показі Isabel Marant, — поєднувати її найефектніше зі штанами з високою посадкою й атласним взуттям.

<b>бархатные жакеты на Новый год</b>
В чем встретить Новый год: жакеты из бархата

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.