До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти в офіс: 3 модні ідеї на осінь

Нині офісний дрес-код виходить за межі брючних костюмів, що ідеально сидять на фігурі, спідниць нижче коліна, накрохмалених білих сорочок, які повторюють силует, і строгих суконь-футлярів. Дизайнери дають змогу переосмислити діловий стиль і зробити ставку на користь неформальніших і комфортніших речей. Тепер бренди пропонують носити в офіс вільні брючні й спідничні костюми, що не обмежують рухів, сукні всіляких фасонів — від трикотажних виробів асиметричного крою до елегантних варіантів з твіду, а також шовкові, плісовані й навіть шкіряні спідниці в парі з теплими жилетами. Vogue.ua пропонує поглянути на три модні образи, у яких можна вирушити до офісу цієї осені.

Tory Burch
Діловий костюм

Костюми в стилі power-dressing стануть найкращим рішенням для офісного дрес-коду цієї осені. Крім класичних брючних двійок, дизайнери пропонують вибирати костюми з несподіваними елементами. Наприклад, Peter Do показали вовняний ансамбль, що складається із широких штанів-палацо й укороченого жакета, який можна доповнити туфлями-лодочками й сорочкою, недбало розстебнутою на кілька ґудзиків. Тим часом Jil Sander продемонстрували лаконічний білий костюм у найкращих традиціях мінімалізму. Бренд презентував монохромну двійку, що складається із жакета прямого крою і шортів-бермудів. Головною акцентною деталлю цього вбрання стала сорочка в модному лавандовому кольорі. Крім того, не варто забувати про низьку посадку штанів — головний тренд нульових, який цього сезону знову на піку популярності. Зверніть увагу на стриманий брючний костюм Proenza Schouler, у якому якраз добре читається ця тенденція.

Реклама
Peter Do
Jil Sander
Proenza Schouler
Твідові сукні

Стримані твідові сукні, які раніше вважалися елементом консервативного стилю, цієї осені на піднесенні. Тепер елегантні сукні з твіду, які своєю появою в гардеробах дівчат зобов’язані Коко Шанель, знову засвідчують свою популярність і актуальність в гардеробах усіх вікових груп. Щоб знизити градус формального стилю й надати образу сучасного прочитання, носіть їх зі шкіряними ботфортами-панчохами, як показують Schiaparelli, або з хутряними унтами, надихнувшись образами з колекції Chanel. Якщо ж усе-таки віддаєте перевагу вивіреній класиці, то найкращим рішенням буде чорно-біла твідова сукня в парі з лакованими лодочками з кутюрної колекції Balenciaga.

Balenciaga Couture
Chanel
Schiaparelli
Спідниця + в’язаний жилет

Затишна в’язана жилетка в поєднанні з актуальною спідницею — модне комбо цієї осені. У такому образі можете сміливо вирушати на роботу, навчання або ділову зустріч. Забудьте про строгі костюмні спідниці-футляри, у яких геть не комфортно ходити весь день, і зробіть вибір на користь деніму, шкіри, шовкових варіантів, моделей у складку та трикотажних спідниць довжини міді або максі. За допомогою такого простого стилістичного прийому ваш образ миттєво набуде цікавішого вигляду. Придивіться, як уміло Еді Сліман працює з новим офісним гардеробом. Дизайнер скомбінував джинсову спідницю зі строгою сорочкою в смужку, в’язаною жилеткою, картатим жакетом і черевиками-челсі з білими шкарпетками. Для максимального комфорту в осінній сезон, одягайте повний в’язаний образ — жилетку на голе тіло з елегантною спідницею й високими чоботами, як показує Jason Wu. А дівчатам, які не боятися експериментів на роботі, пасуватиме образ у шкільному стилі Valentino.

Celine
Jason Wu
Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.