До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біла в’язана сукня — ідеальний вибір у холодну погоду

Температура за вікном щодня стрімко знижується, а отже треба подбати про осінній гардероб, який буде не тільки затишним і теплим, а й актуальним. Пропонуємо придивитися до білої в’язаної сукні, яке зігріє вас у холодну погоду й стане улюбленою модною річчю. Цієї осені дизайнери продемонстрували мінімалістичні трикотажні сукні, варіанти дрібного ажурного в’язання, образи з великими "косами", в’язані сукні з фігурними вирізами й моделі з ошатним декором.

Ulla Johnson

Білий колір викликає асоціації з чистотою, гармонією й безтурботністю, а сукні в цьому відтінку не тільки освіжають образ, а й надають елегантності та шику його власницям. Цієї осені пропонуємо поповнити свій гардероб трикотажними білими сукнями, які вже перейшли в розряд вічної класики. Серед них — в’язаний образ Ulla Johnson з високим коміром і спущеними об’ємними рукавами. Таку структурну трикотажну сукню можна носити як соло, так і комбінувати з довгими спідницями та штанами, як це зробила дизайнерка на модному подіумі. Тим часом дівчата, які хочуть підкреслити лінію талії в затишному образі, можуть використовувати чорний ремінь або баску, за прикладом Chloe і Gabriela Hearst. Це геть не всі способи впровадження білих теплих суконь у гардероб. Вибирайте лаконічну сукню відтінку топленого молока Sportmax, головною стилістичною деталлю якої є ультрадовгі рукави, одягайте пухнастий образ із відкритими ключицями Salvatore Ferragamo або сукню з тонкого трикотажу Jonathan Simkhai в парі з білизняним топом.

Реклама
Chloe
Sportmax
Jonathan Simkhai
Salvatore Ferragamo

За своєю універсальністю й привабливістю білі в’язані образи анітрохи не поступаються чорним трикотажним сукням. Крім того, в осінній період вони привернуть більше уваги, ніж темне вбрання. Носіть їх щодня в парі з черевиками-челсі й грубим взуттям, а ввечері поєднуйте з туфлями, елегантними ботильйонами та блискучими чоботами. Цієї осені в колекції Self-Portrait ви знайдете жіночну білу сукню у вишуканий рубчик з декором у вигляді чорного банта й ошатних ґудзиків, у Bottega Veneta побачите образ із мерехтливою ​​ниткою й відкритою спиною, а в Gabriela Hearst — сукню А-силуету з вставкою із чорного делікатного мережива на талії.

Self-Portrait
Bottega Veneta
Gabriela Hearst

Vogue.ua зібрав 10 білих в’язаних суконь для затишної осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.