До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня з відкритою спиною — модний вибір цього сезону

Сезон невагомих суконь зі струмливих тканин не за горами — ставши найчуттєвішими цієї зими, про що ми розповідали раніше, сукні з відкритою спиною можуть стати й головним гітом майбутнього сезону. Цей жіночний фасон, який отримав визнання в зухвалих 20-х, — справжня must-have позиція майбутньої весни.

Victoria Beckham, весна-літо 2021
Givenchy, весна-літо 2021

Нехай нині балом заправляють саме сукні з трикотажу, натхнені образом Мірей Дарк у фільмі "Високий блондин у чорному черевику", наступної весни дизайнери пропонують робити вибір на користь моделей з органзи, бавовни, льону, атласу й навіть шкіри. Такі варіанти можна помітити у весняно-літніх колекціях Givenchy, Jacquemus, Victoria Beckham, Simon Miller і багатьох інших брендів. І якщо раніше сукні з відкритою спиною асоціювалися тільки із Золотим століттям Голлівуду, яскравими вечірками й розкішними ювелірними виробами, наступної весни їх не потрібно додатково обігрувати — ці сукні й так стануть головною окрасою всього образу.

Реклама
Доніал Луна, 1967 рік
Jacquemus, весна-літо 2021

Дедалі популярнішими сукні з відкритою спиною стають зокрема й завдяки зіркам: серед прихильниць таких моделей виявилися Дуа Ліпа, яка не раз приміряла найсексуальнішу сукню зими, і Гейлі Бібер, що вибрала сміливу й ефектну шкіряну сукню від польського бренду Magda Butrym. Чуттєві трикотажні моделі вже додали до власних гардеробів модниці Джен Себаллос і Джозефін Ганнінг Єнсен, а Матильда Джерф вибрала атласну сукню подібного фасону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.