До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніше взуття сезону весна-літо 2020

Раніше ми розповідали про наймодніші сукні, спідниці та штани цього сезону, а тепер настав час розглянути найкраще взуття. Адже вдало підібрана пара туфель або босоніжок допоможе правильно розставити акценти й обіграти образ. Цього літа пропонуємо вибирати босоніжки з дутими ремінцями, варіанти з витонченими перемичками, моделі в дусі 70-х років, ошатні пари з ефектними пряжками, слінгбеки й всілякі сандалії. Vogue.ua зібрав наймодніше взуття сезону весна-літо 2020 і показав як його носять streetstyle-зірки.

Streetstyle
Босоніжки з тонким ремінцями

Цього літа босоніжки з тонкими ремінцями стають дедалі популярнішими серед streetstyle-активісток. Дівчата вибирають різнокольорові пари як у пастельній колірній гамі, так і яскравих кольорах. Найактуальніші босоніжки з тонкими ремінцями й витонченими перемичками можна знайти в колекціях The Row і Bottega Veneta.

Реклама

<b>тонкие ремешки</b>

Дуті пари

Грубе плетіння, дуті ремінці або стьобані мотиви цього літа одні з найбажаніших взуттєвих трендів. Актуальні утилітарні пари можна знайти як у колекціях люксових брендів, так і в мас-маркеті. Модниці доповнюють свої літні образи босоніжками Proenza Schouler з об’ємними шкіряними ремінцями, культовими мюлями з грубим плетінням Bottega Veneta, стьобаними балетками Chanel і яскравими босоніжками з акцентом на великий палець Zara.

<b>дутые пары</b>

З ошатними пряжками

Якщо хочеться влаштувати собі свято, то найкращим вибором стануть туфлі, лофери й мюлі з ошатними пряжками та блискучими брошками. Такі пари можна використовувати як для вечірнього виходу в парі з ефектною сукнею, так і обіграти міський ансамбль, що складається з базових блакитних джинсів і невагомої блузи. Серед фаворитів модниць босоніжки кольору фуксії з білою брошкою, атласні слінгбеки, шкіряні лофери на низьких підборах і ошатні пари, всипані глітером.

<b>обувь с пряжками</b>

Сандалії на масивній підошві

Цього літа саме час полюбити сандалії на масивній підошві у спортивному стилі. Так, Chanel пропонують зануритися в дитинство й згадати культові пари із застібками на липучках, які були популярні за часів шкільної парти наприкінці 90-х років. Тим часом Prada пропонують знову закохатися в сандалії з яскравими спортивними ремінцями, а Valentino роблять ставку на грубуваті біркенштоки.

<b>сандалии стрит</b>

Відкрита п’ята

Елегантні гостроносі слінгбеки — одна з улюблених пар взуття затятих модниць. Здається, у дівчат є абсолютно всі кольори й моделі взуття з відкритою п’ятою, які вони охоче взувають улітку. У хід ідуть пастельні пари із зав’язками біля щиколоток, класичні моделі з блоковим підбором, лаконічні білі варіанти, яскраві атласні мюлі й варіанти з фігурними підборами та фантазійними вирізами.

<b>открытая пятка</b>

1970-ті

У прихильниць стилю 70-х років цього літа є шанс знову блищати в босоніжках на масивній підошві й великому підборі, а також лоферах на платформі. Такі вінтажні моделі можна скомбінувати з ультракороткими шортами і яскравими блузами, сукнями у квітчастий принт або джинсами-кльош. Найсміливіші модниці взувають культове взуття в стилі сімдесятих зі щільними спортивними шкарпетками.

<b>1970-е обувь</b>

Кольоротерапія

Яскраве літнє взуття — найкращий засіб від депресії. Для підняття настрою після тривалого режиму самоізоляції пропонуємо вибирати соковиті колірні рішення й неонові відтінки. У streetstyle-звітах можна знайти елегантні туфлі кольору фуксії, мюлі в блакитній колірній гамі, босоніжки відтінку сицилійського апельсина й в’язані сонячні мюлі. Надихаємося образами модниць і вибираємо собі пару до душі.

<b>туфли с острым носком</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.