До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші блузи цієї весни

Щоб урізноманітнити свій гардероб у сезоні весна-літо 2020 року, досить підібрати кілька нових блуз, які відіграватимуть роль універсального солдата й виручать у будь-якій ситуації. Перевагу варто віддати блузам з пишними рукавами в стилі 80-х років, буржуазним варіантам з бантами, романтичним моделям з рядами фантазійних шлярок, сміливим напівпрозорим блузам і парам з коміром-стійкою. Vogue.ua зібрав наймодніші блузи цієї весни й показав, як їх носять streetstyle-зірки.

Streetstyle
Пишні рукави

Блузи з акцентом на об’ємні рукави — фаворит модниць цієї весни. Невагомі буфи, милі "ліхтарики" до лінії ліктя або струмливі єпископські рукави стали головною окрасою блуз у новому сезоні. Streetstyle-активістки комбінують ефектні блузи з улюбленими джинсами, розслабленими штанами, шкіряними елементами й мініспідницями.

Реклама

<b>блузы рукава пышные</b>

Шлярки й волани

Якщо минулої весни всі купували романтичні сукні зі шлярками, то цього разу вся увага прикута до чарівних блуз, прикрашених мереживними шлярками й невагомими рюшами. Як застосовувати цей тренд на практиці, показують головні модниці Мілана, Парижа, Лондона й Нью-Йорка.

<b>блузы оборки</b>

Комір-стійка

Блузи з коміром-стійкою особливо популярні серед модниць цієї весни. Дівчата вибирають як класичні блузи з високим коміром, так і варіанти, що відсилають до вікторіанської епохи. Комбінувати такі блузи можна з елегантними брючними костюмами, квітчастими топами, штанами-бананами й навіть денімом.

<b>блузы воротник</b>

Напівпрозорі

Що ближче літній сезон, то відвертішими й провокаційнішими стають образи streetstyle-активісток. Дівчата, не соромлячись, одягають блузи з напівпрозорих тканин, регулюючи ступінь прозорості за допомогою шлярок, нагрудних кишень і принтів. Найсміливіші модниці вибирають блузи з найтоншої сітки, які вони поєднують з контрастними бра.

<b>блузы полупрозрачные</b>

Банти

Буржуазна естетика 70-х років плавно перекочувала в сучасний весняний гардероб. Ретро-блузи з вишуканими бантами в стилі Катрін Деньов і Б’янки Джаггер, знову стали найбажанішим об’єктом на вулицях столиць моди. Блузи з ультрадовгим бантом-шарфом або кокетливим бантиком на шиї хочеться носити весь сезон у парі з високими штанами й плісированими спідницями.

<b>блузы банты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.