До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші водолазки сезону осінь-зима 2021/2022

Новий сезон додав змін і нововведень навіть у такий базовий елемент гардероба, як водолазка. Яскраві кольори, грайливі принти, анімалістичні візерунки, архітектурні коміри й асиметрія — vogue.ua зібрав найстильніші водолазки в колекціях осінь-зима 2021/2022 і розібрався, у поєднанні з чим вони матимуть найефектніший вигляд прийдешнього сезону.

Stella McCartney
AKNVAS

Затишний трикотаж став майже рідним за час пандемії, тому не варто розлучатися з ним і тепер, коли карантинні обмеження ослаблені. Радимо додати в осінній гардероб яскравих кольорів і відтінків. Надихнутися на нові стилістичні експерименти можна колекціями Stella McCartney, що представили водолазку в головному кольорі року за версією Pantone, і нью-йоркського бренду AKNVAS, що презентував водолазку у двох яскравих відтінках рожевого. Графічні принти, що відсилають до тривимірних фігур, можна було побачити в Prada. Водолазки були частиною багатьох образів спільної колекції Міуччі Пради й Рафа Сімонса. Versace також зробили ставку на графіку, продублювавши принт і на сукнях.

Реклама
Prada
Versace

Звичні однотонні моделі отримали нове облямування, як-от: архітектурні коміри й асиметричні деталі. Комір, подібний до бутона квітки, показали Alberta Ferretti. Носити такі водолазки бренд пропонує з розкішним комбінезоном, прикрашеним лелітками, — чудовий варіант для вечірнього виходу. Для асиметричної водолазки на одне плече Celine вибрали стилізацію зі шкіряними кюлотами й високими черевиками на грубій підошві.

Alberta Ferretti
Celine

Гіпнотичний принт продемонстрували Off-White: свою модель бренд доповнив трендовим костюмом зі спідницею і капелюхом з візерунком, як на водолазці. Анімалістичні принти також не здають своїх позицій і залишаються актуальними в новому осінньо-зимовому сезоні. Надихнутися на сміливу стилізацію можна колекцією Ulla Johnson, у якій дизайнерка в одному образі сміливо міксує принт "зебра" в різних відтінках.

Off-White
Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав сім найстильніших водолазок для яскравих і ненудних осінніх образів.

<b>водолазки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.