До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Комбінезон — головна інвестиція сезону осінь-зима 2021/2022

У новому осінньо-зимовому сезоні комбінезон став одним з найпопулярніших предметів одягу, у якому функційність органічно поєднується з ефектним зовнішнім виглядом. Розповідаємо, чому його все-таки варто додати до свого повсякденного гардероба.

Emilio Pucci

За останні півтора року одяг, який раніше використовувався для відпочинку вдома або тренувань, став невіддільною частиною гардероба. Зокрема предмети, орієнтовані на фітнес. Одяг, у якому використовуються тотожні за формою і функціями деталі, тепер є основним чинником під час складання сезонного гардероба: комбінезони нині очолюють список трендів.

Реклама
Marine Serre

Такі бренди, як Emilio Pucci, Marine Serre, No.21 і Bogdar, випустили в останніх колекціях свої версії комбінезонів, що призначені як для фітнесу, так і для повсякденних образів. "Комбінезони — це класична позиція, навіть якщо їх переосмислити", — каже засновниця бренду Matek Ебігейл Стерн. Її комбінезони називаються "All-In-One-Z" і призначені для повсякденного носіння, тренувань і навіть плавання. "Мені здається, слово „комбінезон" має погану репутацію, але це справді частина історії моди", — коментує Стерн.

No.21

Стилізувати комбінезони простіше, ніж ви думаєте: поєднуйте їх з високими шкарпетками, кросівками або лоферами. Збираєтеся на тренування? Вдягайте вільні штани поверх комбінезона, щоб носити його як боді. Також можна зав’язати свій улюблений светр на плечах або на талії, щоб зробити образ актуальнішим.

Bogdar

Vogue.ua зібрав п’ять найкращих комбінезонів для яскравих стильних образів.

<b>комбинезоны предметка</b>

Текст: Rachel Besser

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.