До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші туфлі сезону весна-літо 2021

Весна — головна пора, щоб носити гарні туфлі. Пропонуємо поповнювати свій гардероб новими парами, а щоб полегшити вибір, vogue.ua зібрав наймодніші туфлі сезону весна-літо 2021. До цього списку потрапили: туфлі з відкритою п’ятою, варіанти на мініатюрних підборах, моделі з декором у вигляді ланцюгів, елегантні човники, пари на високій платформі, а також туфлі з вишуканими ремінцями, моделі з ремінцями біля щиколоток і варіанти з квадратним носком.

Versace
Слінгбеки

Туфлі з відкритою п’ятою, під кодовою назвою "слінгбеки", цієї весни не йдуть з модних радарів, навпаки, лише зміцнюють свої позиції в колекціях брендів. Культова модель 1950-х років, яку свого часу обожнювала принцеса Діана, цієї весни набула нового дизайну. Saint Laurent представили туфлі-слінгбеки з металевим носком, Prada показали лодочки зі спортивним нейлоновим язичком, а Valentino зробили ставку на модель, всипану фігурним квітковим ліпленням.

Реклама
Saint Laurent
Prada
Valentino
Ланцюги

Туфлі з ланцюгами вже не перший сезон прикрашають колекції брендів. Цієї весни найпривабливіші пари показали: Victoria Beckham, Givenchy і Versace. У колекції Вікторії Бекхем з’явилися білі пари з масивними ланцюжками, Меттью Вільямс показав туфлі із шипами й елегантним ланцюжком, а Донатела Версаче запропонувала мюлі з масивними ланками на високій платформі. Туфлі з ланцюгами матимуть однаково стильний вигляд як з модними джинсами або шкіряними ансамблями, так і з ошатною сукнею.

Victoria Beckham
Givenchy
Versace
Kitten heels

Завдяки Одрі Гепберн гостроносі туфлі з мініатюрними підборами-чарочками заввишки до 5 см стали загальнопопулярними. Після виходу на екрани таких фільмів, як "Сабріна", "Кумедне личко" та "Сніданок у Тіффані", багато модниць мріяли мати заповітну пару туфель, як у легендарної актриси. У сезоні весна-літо 2021 елегантні й вишукані туфлі з "котячими" підборами, більш відомі як kitten-heels, стали головним об’єктом обожнювання серед дизайнерів. Valentino прикрасили туфлі масивними шипами, Prada поєднали спортивний шик та елегантність в одному флаконі, а Giorgio Armani запропонували вечірні атласні лодочки.

Valentino
Prada
Giorgio Armani
Платформа

Один зі способів додати кілька сантиметрів до зросту — вибрати взуття на масивній платформі, що є трендом цього сезону. Повсякденні варіанти показали у своїх колекціях Altuzarra і Ulla Johnson — бренди запропонували босоніжки із закритим носком і всілякими стрічками й ремінцями навколо щиколоток. Таке взуття добре пасуватиме до суконь у богемному стилі й лляних брючних костюмів. Якщо ж ви шукаєте ошатний варіант для вечірнього виходу, то в Erdem якраз є відповідна пара взуття — атласні туфлі на високій платформі з відкритим носком.

Ulla Johnson
Altuzarra
Erdem
Елегантні лодочки

Жоден весняно-літній сезон не обходиться без класичних елегантних туфель-лодочок. Гостроноса модель на високих підборах давно популярна серед модниць і зайняла почесне місце в серцях дизайнерів. Цього сезону пропонуємо звернути увагу на туфлі з PVC-вставками та відкритою п’ятою Alexandre Vauthier, жіночний варіант блакитного відтінку Giorgio Armani й лаковані пари Versace — бренд показав туфлі як пастельних відтінків, так і яскравої колірної гами.

Alexandre Vauthier
Giorgio Armani
Versace
Вишукані ремінці

Туфлі з численними вишуканими ремінцями — модний тренд цієї весни. Досить лише раз поглянути на елегантні пари туфель у колекції Chanel і заснути без них буде вже нестерпно важко. Віржині Віар показала цього сезону туфлі як на високих підборах, так і пари з квадратними підборами та відкритою п’ятою. Тим часом Salvatore Ferrgamo продемонстрували шкіряні туфлі на щодень, а Miu Miu зробили ставку на сріблясту вечірню модель, подібну до туфель Попелюшки.

Chanel
Salvatore Ferrgamo
Miu Miu
Ремінці на щиколотках

Відмітною деталлю актуальних туфель цієї весни є ремінці на щиколотках. Попри те, що таке взуття може візуально вкоротити силует, дизайнери пропонують насамперед робити ставку на комфорт цього сезону. Туфлі на високих підборах з ремінцями на щиколотках у колекції Max Mara були надзвичайно елегантними — бренд показав модель із жорстким гострим носком і тонкими ремінцями в кілька шарів навколо щиколотки класичних нюдових або коричневих тонів. Тим часом Ports 1961 запропонували ефектні золотисті пари, а Alessandra Rich — вечірні туфлі з подвійним ремінцем.

Ports 1961
Max Mara
Alessandra Rich
Квадратний носок

Мотиви 1990-х років не дають спокою дизайнерам. Слідом за спортивними штанами, топами на тонких бретельках, сумками-багетами та бейсболками бренди оспівали туфлі з квадратним носком. Drome освідчилися в любові білосніжній парі, яка ідеально впишеться в літній діловий гардероб, Coperni показали туфлі з відкритою п’ятою й усілякими ремінцями навколо щиколоток, а Salvatore Ferragamo представили фігурні туфлі для дівчат, які люблять експериментувати зі стилем.

Drome
Coperni
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.