До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастельні тони: наймодніші сорочки весни

Під час складання базового весняного гардероба – перше, на що варто звернути увагу, – бавовняна сорочка. Вона буде гідною парою для штанів з ідеальною посадкою, асиметричних струмливих спідниць і весняних човників, які з нетерпінням чекають свого виходу. У новому сезоні вся увага прикута до сорочок, виконаних у пастельній кольоровій гамі: небесно-блакитного, фісташкового, бузкового, блідо-жовтого і ніжно-рожевого кольорів.

Dries Van Noten весна-літо 2019

Дизайнери цього сезону трансформували класичну офісну сорочку, так подарували їй нове життя. Завдяки експериментам з кроєм, формою, посадкою і деталями, на подіумі з'явилися небанальні варіанти сорочок, які поєднуються як з штанними ансамблями, так і з повітряними спідницями і твідовими костюмами.

Реклама
Tibi весна-літо 2019
Delpozo весна-літо 2019

Так, у колекції Delpozo нюдові штани з високою посадкою подружилися з романтичною сорочкою, прикрашеною об'ємними воланами. Chanel пропонують смачне поєднання лимонного костюма з пастельною подовженою сорочкою приглушеного відтінку цитруса. Tibi обрали ніжний відтінок м'яти для моделі асиметричного крою, а A.W.A.K.E. Mode пропонують сміливе весняне рішення – вільні штани з розрізами до колін в парі з неправильно одягненою сорочкою і розстебнутими гудзиками на рукавах.

Chanel весна-літо 2019
A.W.A.K.E. MODE весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 20 сорочок, які точно подарують ніжний весняний настрій.

<b>рубашки предмета</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.