До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинсові спідниці весна-літо 2021

Джинсова спідниця — універсальний і практичний елемент гардеробу, який з настанням тепла стає дедалі популярнішим. Від сезону до сезону дизайнери пропонують усілякі спідниці з деніму, видозмінюючи лише їхні фасони, щільність і довжину. Цієї весни в центрі уваги опинилися зухвалі міні, родом з нульових, моделі з необробленими краями, варіанти з кількох відтінків деніму, елегантні міді та максі з розрізами посередині, а також кольоровий денім. Пропонуємо подивитися на найбажаніші джинсові спідниці в колекціях брендів весна-літо 2021 і, озброївшись знаннями, приміряти їх на себе.

Celine

Довжина міні — беззаперечний тренд цього літа. Дизайнери, скучивши за культовою довжиною 2000-х років, вирішили наповнити свої колекції модними спідницями з деніму, які дають можливість показати стрункі ноги. У цьому сезоні джинсові міні чудово римуються з маскулінними жакетами, об'ємними сорочками, блузами з широкими рукавами і спортивними бомберами. Аби знизити градус провокації, Celine пропонують носити коротку спідницю в парі з худі, твідовим жакетом і високими кросівками як образ на щодень. Тим часом, Isabel Marant комбінують сексуальну модель з підтяжками в парі з ковбойськими черевиками і легкою блузою, а Chanel пропонують яскравий літній варіант — рожеву міні з білою подовженою сорочкою і босоніжками з тонкими ремінцями.

Реклама
Chanel
Isabel Marant

Джинсову мініспідницю можна також знайти в колекції української дизайнерки Ксенії Шнайдер. Бренд, відомий своєю роботою у сфері апсайклінгу, представив мініспідницю А-силуету, що складається з різних відтінків деніму, запозичених з минулих колекцій. Таку модель легко буде вписати у весняно-літній гардероб, до прикладу, в дуеті з базовою білою футболкою і кедами.

KSENIASCHNAIDER
Rag & bone

Крім коротких спідниць, дизайнери зізналися в любові до жіночної довжини міді та максі. Tod's продемонстрували довгу буржуазну спідницю з синього деніму, яка гідно конкуруватиме з базовими джинсами. Носіть її з вінтажним бомбером і плетеними сандалями. Знайти більше варіантів спідниць середньої довжини можна в колекціях: Celine, Lutz Huelle і Iro.

Tod's
Celine
Lutz Huelle
Iro

Vogue.ua зібрав 15 наймодніших джинсових спідниць цієї весни.

<b>юбки деним предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.