До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енергія переродження: колекція KSENIASCHNAIDER Pre-Spring 2021

Після тривалого локдауну бренд KSENIASCHNAIDER представляє лукбук новою колекцією Pre Spring 2021, присвяченою енергії переродження. Джерелом натхнення для колекції став образ нареченої — дівчини, яка вступає в новий невідомий етап свого життя, сповнений надій. А гаслом колекції — старий британський рецепт успішного шлюбу: на нареченій обов'язково має бути щось нове, щось старе, щось позичене і щось блакитного кольору.

деним 2021KSENIASCHNAIDER

У колекції представлено багато образів з білої бавовни і ніжного мережива, через які можна показати чистоту характеру. Одяг передає жіночу енергію, що є втіленням світла в складних обставинах. Такий образ жінки новий для бренду KSENIASCHNAIDER — його запозичили у британського художника Мередіта Фремптона.

Реклама
KSENIASCHNAIDER
деним 2021KSENIASCHNAIDER
деним 2021KSENIASCHNAIDER

Щось старе в цій колекції — це залишки матеріалів, які накопичилися в студії за роки роботи. Щось нове — відчуття нового життя. Колекція повністю складається зі стокових тканин, текстильних відходів і секонд-хенду. Тоді як техніка печворк, за якою виготовлено більшість речей, є метафорою відродження і возз'єднання, необхідного після пандемії.

KSENIASCHNAIDER
KSENIASCHNAIDER
KSENIASCHNAIDER

І, звісно ж, не обійшлося без блакитних елементів — деніму, який є важливою частиною філософії KSENIASCHNAIDER. У колекції Pre-Spring 2021 представлено ​​нову версію знаменитих Demi-Denims, а також джинси, куртки, шорти і спідниці з блакитного деніму, який уже був у використанні.

<b>KSENIASCHNAIDER pre-spring 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.