До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найошатніші спідниці цієї весни

До початку весни залишилися лічені дні, а отже час складати новий гардероб. Пропонуємо почати з модних спідниць, адже саме за ними, перечікуючи зиму, скучило багато модниць. Тепер же, коли холоди позаду, можна сміливо вибирати ошатну спідницю, яка точно подарує весняний настрій і стане в пригоді для складання святкового образу на 8 березня. Серед найбажаніших моделей у колекціях брендів весна-літо 2021: ажурні міні, спокусливі напівпрозорі варіанти, елегантні плісе й спідниці з переливами.

Valentino
Мереживні міні

Мініспідниці — найгарячіша тема цього сезону, яка не залишає шансів на сумніви: купувати чи ні. Позитивна відповідь у цьому питанні очевидна, особливо якщо спідниця має не тільки модну довжину, а й ажурне плетіння. Ніжне мереживо надає таким спідницям романтичного настрою, а нескромна довжина підкреслює сміливі наміри. У колекції Chanel представлена ​​мініспідниця з ніжного чорного мережива, у Giambattista Valli — модель у складку молочної колірної гами, а в Boss — спідниця блакитного відтінку, яку можна вдягнути не тільки на побачення, а й до офісу.

Реклама
Chanel
Giambattista Valli
Boss
Напівпрозорі

Шовк, шифон, органза, сітка й усілякі легкі тканини — головний об’єкт обожнювання багатьох брендів цієї весни. Після задовгої самоізоляції нестримно хочеться побачити й відчути справжнього свята. Тож замість спортивних джогерів і худі дизайнери запропонували вдягати сміливі напівпрозорі спідниці. Fendi скомбінували шовкову модель з маскулінним жакетом й ажурними ботильйонами-панчохами, Giorgio Armani показали летючу невагому максіспідницю в парі з укороченим жакетом, а Christian Dior традиційно освідчилися в любові спідниці, розшитій квітастими візерунками.

Fendi
Giorgio Armani
Christian Dior
Блискучі

Подарувати собі свято можна будь-якого дня, досить лише вдягнути ошатну спідницю. Серед найефектніших моделей цього сезону в колекціях дизайнерів особливо вирізняються блискучі варіанти — починаючи від шкіряних і закінчуючи сміливими спідницями-сітками для особливих подій. Наші лідери представлені в колекціях Balmain, David Koma і Lanvin. Крім того, про найгарніші блискучі сукні в колекціях брендів весна-літо 2021 ви можете прочитати тут.

Balmain
Lanvin
David Koma
Елегантне плісування

Додати святкових ноток до власного весняного гардероба можна за допомогою жіночних і струмливих силуетів. У цьому сенсі ліпшого варіанта, ніж плісована спідниця, годі й шукати. Летючі спідниці у вишукану складку стануть правильним рішенням після зимових морозів. Крім того, їх легко можна поєднувати з багатьма речами в гардеробі — від светрів з високим коміром або V-подібним викотом до елегантних блуз. Подивіться, як це роблять у своїх колекціях Майкл Корс, Джозеф Альтузарра й Елі Сааб.

Michael Kors Collection
Altuzarra
Elie Saab

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.