До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим поєднувати легінси, щоб носити їх скрізь

З настанням осені багато які дівчата повертаються до легінсів — універсального й практичного одягу, з яким легко грати в багатошаровість. Однак багато хто забуває, що легінси — це не штани, тому під час стилізації потребують більше уваги, щоб не стати потім героїнею численних мемів, — вони можуть не завжди вигідно окреслювати особливості фігури або навіть бути прозорими на вигляд. Ми зібрали для вас п’ять речей, з якими легінси з домашнього або спортивного одягу легко перетворяться на головну модну зірку гардероба.

С чем сочетать леггинсы
Оверсайз-сорочка

Подовжена класична сорочка допоможе мати елегантний вигляд у легінсах за найменших зусиль. Сорочка тут перебирає на себе головну увагу, але потребує подбати про деталі. Стилісти радять у такому разі звернутися до класики в аксесуарах — лофери, туфлі-лодочки або чоботи до коліна. Сумка також має бути універсальною.

Реклама
З невагомою сукнею

Звичні чорні легінси можуть стати тією самою річчю, яка продовжить життя улюбленій літній сукні. Саме так мандрувала Парижем модниця Леоні Ганне, яка поєднала спорт з невагомими каскадами з чорного шифону.

Об’ємний жакет

Багато дівчат уникають об’ємних жакетів, оскільки бояться дещо кремезного вигляду в них. У такому разі радимо замість широких штанів або спортивних штанів одягнути обтислі легінси. Гра контрастів візуально зробить фігуру тендітнішою. Під піджак можна вдягнути довгий светр або сам піджак перетворити на сукню, перев’язавши талію ременем.

У стилі 1980-х

Модниці 1980-х обожнювали фітнес і шейпінг, і першими вивели легінси зі спортивних залів на вулиці. Найчастіше дівчата просто поєднували їх з об’ємними толстовками. Сьогодні цей дует на вигляд не менш актуальний.

З лоферами

На Тижні моди в Парижі багато дівчат у пару до легінсів вибирали актуальні сьогодні лофери на стовщеній підошві замість звичних кросівок або лодочок. Зробити образ ще незабутнішим їм допомагали контрастні білі шкарпетки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.