До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими светрами сезону осінь-зима 2021/2022

Теплий светр — важливий предмет у будь-якому гардеробі. Крім того, що ця річ зігріває в найнеприємнішу погоду, вона також може стати яскравим акцентом або зовсім головним елементом образу. У сезоні осінь-зима 2021/2022 дизайнери були дуже винахідливими, представивши різні інтерпретації цієї базової речі. Однозначними фаворитами сезону стали светри-поло й моделі з коміром на змійці. Від них за популярністю не відстають джемпери з принтами в стилі 1970-х і пуловери з візерунком Fair Isle, що впевнено повернувся з 80-х і 90-х років. І, звісно, поза часом і тенденціями залишаються класичні светри в смужку, з круглими вирізами великого в’язання та з високим горлом. Гід наймоднішими светрами сезону осінь-зима 2021/2022 дивіться в нашому матеріалі.

Cамые модные свитера сезона осень-зима 2021/2022
Рибальський светр

Рибальський (також відомий як "аранський") светр — найзатишніший фасон сезону. Ці светри вирізняються традиційним візерунком, переплетення якого подібні до мотузок рибалок. Класичну модель можна знайти в колекціях таких брендів, як Khaite, Jonathan Simkhai й Altuzarra. Найчастіше такий светр можна побачити в простішому дизайні в різних кольорах: від насичених відтінків коштовного каміння до нейтральних тонів.

Реклама

<b>cable knit sweater</b>

Об’ємний кардиган

Байдуже, стилізований він як самобутній топ чи вдягнутий поверх водолазки або сукні, — цієї осені кардиган стане найціннішим елементом вашого гардероба. Особливо актуальний вигляд нинішнього сезону він матиме в комбінації з трикотажною максіспідницею або як елемент багатошарового образу під блейзером чи шкіряним жакетом. Доповнити образ варто парою армійських грубих черевиків.

<b>cardigan sweater</b>

Светр з коміром на змійці

Повернувшись з 1990-х, светр з коміром на змійці знову перебуває на піку популярності, і недарма. Такий пуловер — зручний, модний і досить універсальний, його можна поєднувати як з класичними штанами, так і з легінсами й навіть легкими сукнями. Завдяки застібці такі светри легко трансформуються й допомагають надати образу різних настроїв: стриманішого й затишнішого із закритою змійкою, або ж розслабленого й романтичного з розкритою.

<b>zip sweater</b>

Светр-поло

Як і модель з коміром на змійці, светр-поло — це вінтажний фасон, переосмислений на сучасний манір. Версії сезону осінь-зима 2021/2022 мають злегка вільний крій і вирізняються збільшеними комірами. Вибираючи светр-поло, варто звернути увагу на моделі з яскравими малюнками: з геометричним принтом, з картатими або навіть абстрактними візерунками. Не менший стильний вигляд матиме й варіант нейтрального відтінку.

<b>polo sweater</b>

Светр у смужку

Дуже давно графічні темно-сині й білі смуги бретонки стали невіддільною частиною будь-якого гардероба. Сьогодні смугастий светр — фаворит модних інсайдерів та інфлюенсерів. Цього сезону представлено безліч інтерпретацій цієї моделі всіляких силуетів, відтінків і з різними завширшки смугами. Чарівність светра в смужку криється в його невимушеності. Чи віддаєте ви перевагу пуловерам з пишними рукавами й високим горлом, чи вибираєте моделі в яскраву смужку — ви все одно можете поєднувати їх майже з будь-яким одягом у своєму осінньому гардеробі, наприклад, з джинсами, тренчами або черевиками. Така річ напевне стане одним з найпопулярніших предметів одягу цього сезону.

<b>stripe sweater</b>

Fair Isle

Светр з дизайном Fair Isle — справжнє втілення шику аprès-ski. Традиційна техніка в’язання, що вирізняється поєднанням яскравих геометричних візерунків, як ніколи актуальна в сезоні осінь-зима 2021/2022. Цієї осені зверніть увагу на об’ємніші моделі надзвичайних відтінків. Проте класична версія кольору слонової кістки або бежево-коричневого кольору буде не менш чарівною на вигляд.

<b>isle fair sweater</b>

Светр з торочками

Уже кілька сезонів торочки повільно, але впевнено повертаються в моду. Хоча найчастіше їх можна побачити на ковбойських куртках або на вечірніх сукнях у стилі 1920-х, дизайнери ясно дають зрозуміти, що сучасний погляд на цю тенденцію може бути дещо винахідливішим. У сезоні осінь-зима 2021/2022 в колекціях модних брендів це оздоблення з’явилося й на в’язаних светрах.

<b>fringe sweater</b>

Светр з принтом у стилі 1970-х

Якщо заради чогось і варто зрадити мінімалістську осінню естетику бежево-коричневих відтінків, так це заради психоделічних принтів у стилі 1970-х, якими дизайнери прикрасили светри цього сезону. Квітчасті мотиви, хвиляста карта, незвичайний абстрактний візерунок — принти 70-х були яскравими, незабутніми та неймовірно привабливими. У колекціях осінь-зима 2021/2022 дизайнери досягли успіху в інтерпретації цієї тенденції й представили безліч прекрасних варіантів, якими неодмінно захочеться поповнити гардероб.

<b>70s sweater</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.