До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші принти осені

Монохромні лаконічні образи завжди будуть модними, але не слід забувати про цікаві принти, які можуть значно урізноманітнити вигляд. Цієї осені дизайнери пропонують поставити на різні варіанти клітинки, обіграти образи за допомогою вертикальної і горизонтальної смужок, проголосувати за квітковий принт, а також пам'ятати про тваринні візерунки, не забувати про андеграундний печворк і додати для настрою інфантильного горошку. Vogue.ua зібрав 7 головних принтів цієї осені.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020
Клітинка

Цієї осені правитиме бал картатий візерунок у всіх його проявах. Дизайнери продемонстрували багато класичної "гусячої лапки", "гленчека", тартана, великої і дрібної клітинок віші. Наприклад, у колекції Chanel осінь-зима 2019/2020 левова частка образів прикрашена ламаною чорно-білою клітинкою, Gucci обрали шотландську червоно-зелену клітинку тартан, а Prabal Gurung показали образи з дрібним візерунком віші.

Реклама

<b>клетка осень-зима 2019/2020</b>

Квітковий візерунок

Дизайнерів і далі надихають флористичні мотиви. Квіткові сукні, вкриті тисячами дрібних бутонів, вбрання з великими квітами, акварельні і абстрактні зображення плавно переходять в осінній сезон завдяки Rodarte, Giambattista Valli, Louis Vuitton і іншим відомим брендам.

<b>цветочный принт осень-зима 2019/2020</b>

Тваринний світ

Принти "леопард", "змія" і "зебра" зачарували дизайнерів і підкорили модний подіум сезону осінь-зима 2019/2020. Модні "тварини" з'явилися буквально на всіх елементах гардеробу – від легких шовкових суконь до вовняних пальт. Дизайнери представили як класичне прочитання принтів, так і небанальні поєднання кольорів.

<b>животный принт осень-зима 2019/2020</b>

Печворк

Клаптикова техніка печворк тріумфально повернулася в новий сезон. Дизайнери відчули брак забутого тренду і почали щодуху його використовувати. Alberta Ferretti представили вечірній образ, що складається з кількох відтінків тафти і ніжної чорної органзи, а Prabal Gurung, Oscar de la Renta і Roland Mouret зосередилися на буденних кольорових образах.

<b>пэчворк осень-зима 2019/2020</b>

Пейслі

Цієї осені на модні подіуми повернувся принт пейслі. Древній орнамент, який прийнято називати "турецьким огірком", прикрасив колекції багатьох модних Домів – від Etro і до Altuzarra. Демна Гвасалія представив шовкову міні-сукню, вкриту дрібним візерунком, Джонатан Андерсон зробив цей принт великим, а Вероніка Етро додала кілька елементів огіркового орнаменту на сукні складного крою.

<b>пейсли осень-зима 2019/2020</b>

Смужка

Смугастий принт – позачасовий і позасезонний, з року в рік він прикрашає як брючні костюми та сукні, так і пальта та піджаки. Для холодного сезону дизайнери створили і затишні трикотажні сукні на кожен день, і строгі жакети маскулінного крою для ділових зустрічей. У Marc Jacobs показали сукню-тільник довжини максі, а в Max Mara –утилітарний брючний ансамбль чоловічого крою з великими кишенями, Oscar de la Renta і Boss не залишили без уваги в'язані сукні в горизонтальну і вертикальну смужки.

<b>полоска осень-зима 2019/2020</b>

Горошок

Інфантильний і романтичний гороховий принт завоював увагу дизайнерів і в осінньо-зимовому сезоні 2019/2020. Візерунок polka dot, що навіює спогади про безтурботне дитинство і естетику ретро, цієї осені дрібно розсипався на шовкових блузках Victoria Beckham і сукнях Paco Rabanne і Shrimps, розбавив вечірню провокаційну сукню Alberta Ferretti і осів великими горошинами на вбранні Dolce & Gabbana.

<b>горох осень-зима 2019/2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.