До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кольори сезону осінь-зима 2019/2020

Pantone склав список найактуальніших кольорів цього осінньо-зимового сезону, а vogue.ua вибрав з них 10 головних, які точно знадобляться у прохолодний період – від ніжних персикових нот до насичених і глибоких відтінків синяви і зелені.

Prada осінь-зима 2019/2020
Chili Pepper – Перець чилі

У сезоні осінь-зима 2019/2020 не обійтися без пекучого червоного кольору, такого ж гострого, як перець чилі. З певними трансформаціями червоний з року в рік впевнено домінує серед головних кольорів сезону. Він не лише матиме ефектний вигляд у похмуру погоду, але і додасть впевненості на діловій зустрічі. Червоний – колір влади і нескінченної енергії.

Реклама
Biking Red – Червоний велосипед

Для прихильниць стриманих і водночас глибоких елегантних відтінків у новому сезоні з'явився модний колір з незвичною назвою "Червоний велосипед", просочений духом авантюризму. Насичений бордовий колір з теплим підтоном вдало виглядає як у монохромному образі, так і в парі з базовими нейтральними відтінками карамелі, бежевого або чорного.

Crème de Pêche – Персиковий крем

Crème de Pêche – смачна назва м'якого і ніжного персикового відтінку, що нагадує французький повітряний десерт. Делікатний пастельний відтінок слід носити дуже обережно: він не рекомендований власницям блідої шкіри і має значно цікавіший вигляд у парі з контрастними відтінками – бордовим або коричневим.

Rocky Road – Кам'яниста дорога

Колір землі, запиленого каміння і скелястих гір. Глибокий, насичений темно-коричневий відтінок отримав назву "Кам'яниста дорога". Універсальний шоколадний – він з легкістю комбінується з будь-якими кольорами. Так, Fendi пропонують одягати шовкові штани з блузою кольору мигдалю, Versace додали нотки з жовтої палітри в осінній образ, а в Emilia Wickstead продемонстрували модне поєднання вугільно-чорного відтінку і відтінку молочного шоколаду.

Fruit Dove – Фруктова голубка

Незвичайний птах "Фруктова голубка" задає тон цього осінньо-зимового сезону. Схоже, що зима буде яскравою, радісною та веселою, адже цей соковитий відтінок викликає найприємніші відчуття. У центрі уваги: пальто Carolina Herrera, твідовий ансамбль Chanel і шуба зі штучного хутра Off-White.

Dark Cheddar – Темний чеддер

Ще один смачний відтінок потрапив у палітру наймодніших цієї осені – колір витриманого англійського сиру чеддер. Цей насичений відтінок втілює життєрадісний мікс жовтого і помаранчевого кольорів. Сміливий і зухвалий, благородний і глибокий – він заграватиме з яскравими барвами золотої осені, але і матиме гарний вигляд сам.

Bluestone – Сіро-блакитний камінь

Запилений сіро-блакитний відтінок у палітрі кольорів осінь-зима 2019/2020 символізує спокійну рішучість. Холодний нейтральний відтінок дарує спокій і впевненість, навіює образи багатогранних кам'яних споруд, які завжди міцно стояли. Серйозний характер Bluestone буде доречним для створення образів у межах ділового дрескоду.

Eden – Едем

Аби вшанувати загадковість лісу і красу природи, в новому сезоні дизайнери застосували величний темно-зелений колір "Едем". Магічний зелений відтінок вабить своєю глибиною і бездоганно поєднується з осінньою палітрою і базовим чорним кольором.

Evening Blue – Вечірнє небо

Лаконічний і елегантний темно-синій колір є втіленням впевненості у власних силах. Класичний відтінок вечірнього неба має найкращий вигляд на строгих брючних костюмах або урочистих вечірніх сукнях, виконаних з блискучого шовку або атласу.

Paloma – горлиця

Простий і елегантний світло-сірий відтінок – найкраща база для осіннього гардероба. Він легко може брати участь у будь-яких експериментах з кольором: як бути головним акцентом, так і займати другорядну позицію в образі. Найкращі друзі модного відтінку Paloma: білий, чорний, молочний, світло-коричневий, темно-сірий, пудровий рожевий, відтінок мигдалю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.